Avustajakoirakalenteri 2023 kansikuva
Invalidiliiton avustajakoirakalenteri on kysytty klassikko - ilolla ja tyylillä tulevaan vuoteen!
Elina ja avustajakoira Niilo kesämaisemassa

Avustajakoirakalenterilla tuet tärkeätä työtä

Tue Invalidiliiton avustajakoiratoimintaa ja tilaa leikkisä seinäkalenteri vuodelle 2023! Samalla tutustut Niiloon (10 vuotta), joka on avustajakoiraksi melkoinen konkari. Niilo taas auttaa arjessa Elinaa, jonka itsenäistä elämää avustajakoira on ollut mahdollistamassa koko aikuisuuden ajan.

Kalenterin kuukausilehdillä näet Niilon sekä erilaisissa arjen töissä että irti arjesta - hassuttelemassa ja nauttimassa elämästä. Ja usko pois: Niiloa on vaikea katsoa hymyilemättä!

Kalenteri sopii hyvin sekä kodin että työpaikan seinälle. Se sopii lahjaksi ihmiselle tai vaikkapa työporukalle, jota haluat ilahduttaa aivan erityisellä tavalla.

Jo kalenterin ensiaukeamalla avustajakoira Niilolla on tärkeä viesti meille kaikille: Jokaiseen kysymykseen löytyy vastaus, ja isokin solmu voi joskus aueta pienellä liikkeellä. Jokainen hetki on saavutus.

Tyylikäs musta seinäkalenteri ja värikkäät yksityiskohdat

  • Koko A3: 297 × 420 cm (avattuna) 
  • Kaksikieliset tekstit: suomi ja ruotsi
  • Laadukas materiaali + tukeva seinäkiinnitys
  • Tilaa muistiinpanoille ja vuosisuunnitelmasivu
  • Laskutasku

LISÄKSI jokaisen kalenterin mukana saat A2-kokoisen vuosisuunnitelmajulisteen, josta avautuu koko vuosi kätevästi yhdellä silmäyksellä.

Kalenterin kuvaaja ja taittaja on koiravalokuvaaja Tuomo Nyqvist. Tutustu Tuomon työhön täältä.

Avustajakoirakalenteri henkilöasiakkaille

Avustajakoirakalenterin hinta yksityismyynnissä on 60 eur / kpl. Hinta sisältää arvonlisäveron (24%) sekä toimitus- ja käsittelykulut.

Tilaa kalenteri yksityisenä ostajana tästä

Avustajakoirakalenteri yritykselle

Avustajakoirakalenterin yrityshinnat muodostuvat seuraavasti:

  • 1 kalenteri 80 eur
  • 10 kalenteria 310 eur
  • 30 kalenteria 660 eur

Yrityshintoihin lisätään arvonlisävero (24%). Kalenterin toimitus- ja käsittelykustannukset sisältyvät hintaan. Yritystilausta tehdessäsi; ota yhteyttä suoraan varainhankintaan (yhteystiedot alla).

Huomaatko: iso kertatilaus kannattaa - avustajakoirakalenterista saat laadukkaan ja merkityksellisen joululahjan esimerkiksi yrityksesi henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille.

Tilaukset ja tiedustelut:

Sähköpostilla: varainhankinta@invalidiliitto.fi
Puhelimitse: 044 765 0510
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8–16.

Tilaajien henkilötiedot tallennetaan Invalidiliiton tukijarekisteriin. Tietojen käytöstä ja säilyttämisestä voit lukea lisää Tietojen käytöstä ja säilyttämisestä voit lukea lisää täältä.