Kuvituskuva
Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE tarjoaa monipuolisia esteettömyyden edistämistä tukevia palveluja. Tutustu ESKEn palvelutarjontaan alla olevasta luettelosta. Jokaisen palvelun hinta määräytyy työn tai kohteen laajuuden mukaan.

Tilauskoulutukset

ESKE tarjoaa tilaajan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja -luentoja yhdenvertaisuudesta, rakennetun ympäristön esteettömyydestä, esteettömyysmääräyksistä ja -ohjeista. Lisäksi asiantuntijamme ovat käytettävissä luennoitsijoina seminaareissa ja koulutustilaisuuksissa.

Rakennussuunnitelmien konsultointi

Teemme uudisrakennusten suunnitelmien ja olemassa olevien kohteiden korjaussuunnitelmien esteettömyyden arviointeja. Konsultaatio on tarkoitettu erityisesti rakennuttajille sekä suunnittelutoimistoille.

Esteettömyys haltuun -palvelupaketti

Tilaaja saa organisaationsa tarpeisiin räätälöityä ja monipuolista apua esteettömyyden edistämiseen ja haltuun ottamiseen! Palvelupaketti voi sisältää esimerkiksi räätälöidyn esteettömyyden itsearviointi- tai tiedonkeruuaineiston sekä henkilöstön koulutuksen. Lisäksi tähän voidaan tarpeen mukaan yhdistää myös ESKEH-menetelmällä toteutettu esteettömyyskartoitus. Tutustu ESKEH-menetelmään tarkemmin Invalidiliiton verkkosivuilta. Palvelupaketin sisältö määritellään aina yhdessä tilaajan kanssa.

Esteettömyyskartoitus

Teemme julkisten ja muiden toimitilarakennusten, asuinrakennusten yhteisten tilojen sekä rakennusten ulkoalueiden esteettömyyskartoituksia. Kartoitukset tehdään ESKEH-menetelmällä. Kartoituksen havainnoista raportoidaan kirjallisesti toimenpide-ehdotuksineen.

Ota yhteyttä

Susanna Korkeakangas
Esteettömyysasiantuntija
044 765 0666
susanna.korkeakangas@invalidiliitto.fi 

Noora Piipponen
Esteettömyysasiantuntija
044 465 6056
noora.piipponen@invalidiliitto.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa