Beneficiaries image
kuvituskuva.

Lahjoita Ukrainasta Suomeen saapuvien vammaisten ihmisten hyväksi

Keväällä 2022 Invalidiliiton keräysvaroilla tuettiin Ukrainan suurimman vammaisjärjestön NAPD:n kautta vammaisia ihmisiä Ukrainassa. NAPD:hen kuuluu yli 100 vammaisyhdistystä ympäri Ukrainan. Tuki muodostui kriisien alkaessa kertaluontoisesta rahalahjoituksista.

Tällä hetkellä Invalidiliitolla ei ole jatkuvaa keräystä Ukrainassa paikan päällä olevien vammaisten ihmisten auttamiseksi, mutta lisätoimet taloudellisen tuen, tarvikkeiden tai tuotteiden suhteen ovat mahdollisia. Kartoitamme jatkuvasti uusia tapoja auttaa. Samalla pyrimme varmistamaan, että apu päätyy mahdollisimman tehokkaasti juuri sinne missä apua eniten tarvitaan.

Suomeen saapuville fyysisesti vammaisille ukrainalaisille ihmisille järjestämme tarvittaessa apuvälineitä, vertaistukea ja kuntoutusta.

Muistathan verkkolahjoitusta tehdessäsi: tukesi auttaa meitä pitämään huolta myös Suomeen saapuvista vammaisista ihmisistä, sekä aikuisista että lapsista. 

Invalidiliiton varainhankintatiimi on valmiina auttamaan keräyksiin ja lahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät arkisin klo 8-16 puhelimitse numerosta 044 765 0510 tai sähköpostilla varainhankinta@invalidiliitto.fi

Keräyslupa RA/2020/935. Myönnetty 1.1.2021. Voimassa toistaiseksi.

Liftup paragraph
Liftup image
Kuvituskuva.
Liftup secondary title
Näin autat vammaisia ihmisiä kriisin keskellä
Liftup title
Ukrainassa tarvitaan tukea
Liftup text
Ukrainassa on eri tietolähteiden mukaan 2,4–3 miljoonaa vammaista henkilöä. Kotien lisäksi heistä osa asuu entisen neuvostoajan jäljiltä olevissa laitoksissa. Avun tarve on suuri.
Donation videos
Full width quote
Quote text
Suomeen Ukrainasta saapuvat vammaiset ihmiset ja perheet tarvitsevat apua. Auta meitä varmistamaan, ettei kukaan jää vamman kanssa yksin.