Lapsikampanjalla tukea vammaisten lasten perheille ja lapsille

Kaper ulkoilee talvella

Invalidiliiton lapsikampanja 2023 kerää varoja vammaisten lasten ja heidän perheittensä tukemiseksi; Työllämme tuemme koko perheen jaksamista tarjoamalla sopeutumisvalmennusta mm. heti lapsen synnyttyä, vertaistukitoimintaa, leiritoimintaa ja neuvontapalveluita erilaisissa arjen tilanteissa sekä oikeusturvaan liittyvissä kysymyksissä.

Olemme tänä vuonna tehneet jo 85 vuotta työtä vammaisten ihmisten oikeuksien puolesta Suomessa.

Voit osallistua usein eri tavoin: lahjoita keräykseemme haluamasi summa, seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja jaa viestiämme eteenpäin tai osta lapsellesi uusin puuhakirjamme Puuhajengin matkassa (suomi ja ruotsi). Kirja opettaa lapselle suvaitsevaisuutta, esteettömyyden merkitystä, antaa tietoa erilaisuudesta ja vaihtoehtoisia käytöstapoja kiusaamisen sijasta. – Voit ostaa puuhakirjoja myös päiväkodeille tai esikoululaisille lahjoitettavaksi!

Kiitos joulukeräykseemme osallistuneille!

Helena Mäkelä

Kiitos kaikille joulukeräykseemme osallistuneille. Lahjoitusvaroin tuimme kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, vähävaraisia jäseniämme 60 €:n ruokalahjakortilla. Saimme lukuisia koskettavia kiitosviestejä tuen johdosta. Lahjakortti mahdollisti joulun ateriaostokset ja herätti tunteen yhteisöllisyydestä – "Minusta välitetään, ketään ei jätetä yksin".

Hätä vähävaraisten keskuudessa on nyt suuri. Köyhyys vaarantaa joka kolmannen vammaisen ihmisen terveydenhuollon, välttämättömät lääkkeet ja jopa terveellisen ravinnon. Ruoan hinta on noussut, sähkölaskut tulisi pystyä maksamaan. Kiitos, että juuri Sinulla oli mahdollisuus tukea!

Lahjakortteja jaettiin tänä vuonna edellisvuotta enemmän, yli 400 kpl.

Kiitos myös avustajakoiratoimintaa tukeneille!

Elina ja avustajakoira Niilo

Vuoden 2022 avustajakoirakampanja onnistui yli odotusten. Invalidiliiton avustajakoiratoimintaa on kehitetty uskollisten tukijoiden ansiosta menestyksellisesti jo vuodesta 1994 alkaen. Kiitos tuestasi!

Haluatko tukea avustajakoiratoimintaa? Tilaa seinäkalenteri vuodeksi 2023! 

Liftup paragraph
Liftup image
Puuhakirja kannet suomeksi ja ruotsiksi
Liftup secondary title
Uusi puuhakirja nyt tilattavissa
Liftup title
Puuhajengin matkassa ilahduttaa ja kasvattaa
Liftup text
Uusi puuhakirja "Puuhajengin matkassa" on nyt tilattavissa. Tilaa lapsellesi tai lahjoita vaikka päiväkotiin. Mukavaa tekemistä kasvatuksellisin tehtävin. Tavoitteena lisätä suvaitsevaisuutta, ehkäistä kiusaamista ja tarjota lapselle vaihtoehtoisia käytösmalleja kiusan sijaan.
Liftup image
Yrityslahjoitus liftup 850x502
Liftup secondary title
Miten yrityksesi hyötyy lahjoituksesta?
Liftup title
Lahjoittajapakettimme 2023
Liftup text
Lahjoitus Invalidiliitolle antaa yrityksille mahdollisuuden panostaa esteettömyyteen ja yhdenvertaisuuteen - etu, jota voit hyödyntää jatkossa vaikkapa yrityksesi laatukäsikirjassa tai erillisessä yhdenvertaisuustyössä.
Donation videos
Title
Yhdenvertaisuus, esteettömyys ja osallisuus – tue työtämme!