Lahjoituksesi Invalidiliitolle saa aikaan pieniä ja suuria ihmeitä. Kauan odotettu avustajakoira aloittaa työnsä arjen sankarina, vaikeavammaiset nuoret ylittävät itsensä harrastusleirillä ja vammaisten lasten vanhemmat löytävät uusia keinoja jaksamiseen. 

Invalidiliitto vaikuttaa myös yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja edistää esteettömyyttä, yhdenvertaisuutta sekä vammaisten ja osatyökykyisten työllistymistä.

Osallistu lapsikeräykseen 2022

Pieni Kasper-poika hymyilee etualalla.
Invalidiliiton kampanja lasten ja lapsiperheitten hyväksi avaa kolme tapaa tukea Invalidiliiton työtä yhdenvertaisuuden hyväksi. Osallistu kampanjaan!

Tilaa ammattikasvattajien suosittelema puuhakirja!

Avustajakoira Ali ja puuhajengi
Edistä yhdenvertaisuutta ja auta asennekasvatuksessa - tilaa Invalidiliiton puuhakirja omille läheisillesi tai vaikkapa valitsemaasi päiväkotiin. Tutustu puuhakirjaan ja varaa omasi!
Liftup paragraph
Liftup image
Liftup secondary title
Invalidiliiton seinäkalenteri 2022: Avustajakoirakoulun pienet oppilaat
Liftup title
Avustajakoirakalenteri 2022
Liftup text
Tilaa avustajakoirakalenteri itsellesi tai lahjaksi! Seinäkalenterin tuotoilla tuetaan avustajakoiratoimintaa.
Liftup secondary title
Ilmoittaudu mukaan pinssikeräykseen!
Liftup title
Invalidiliiton perinteinen pinssikeräys jatkuu
Liftup text
Pinssikeräys on helppo ja tehokas tapa hankkia varoja esimerkiksi yhdistyksen tai koululuokan toimintaan. Lue miten pinssikeräys toteutetaan käytännössä!
Donation videos
Full width quote
Quote text
INVALIDILIITON JOULUAVUSTUS 2020 tuli juuri koronan keskellä, pahimpaan aikaan, keskelle yksinäisyyden kokemusta ja kallista keinonivelleikkausta. Silloin ei saanut halauksia, mutta juuri siltä avustus tuntui. Se oli halaus tai tärkeä käden ojennus, ja siitä tullut hyvä mieli kantoi pitkälle.
- Helena, 68v., Invalidiliiton jäsen