Tue avustajakoiratoimintaa – mahdollista itsenäisempi elämä!

Elena ja avustajakoira Gunnar, musta labrador

 

Invalidiliiton koulutettu avustajakoira auttaa vamman tai toiminnallisen rajoitteen kanssa elävää ihmistä arjessa ja mahdollistaa hänelle itsenäisemmän elämän. Avustajakoirakampanjamme käynnistyi 1.8.2023 – tule mukaan tukemaan kotimaista vammaistyötä ja avustajakoiriemme hyvinvointia!

Voit tukea avustajakoiratoimintaa myös ostamalla vuoden 2024 koirakalenterimme.

Lue lisää avustajakoirakampanjasta ja osallistu!

Ei tekosyitä! Esteettömyyskampanjalla varoja kotimaiselle vammaistyölle

Osallistu Invalidiliiton esteettömyyskampanjaan 2023 ja tue kotimaista vammaistyötä. Esteettömyys ja saavutettavuus ovat meille kaikille jossain vaiheessa tärkeitä asioita. Kampanjamme motto "Ei tekosyitä" on myös Henry Mannin, esteettömyyskartoittajan ja ratakelauksen paralympia-mitalistin motto. Henkka haluaa tarttua epäkohtiin ja hoitaa ne pois päiväjärjestyksestä. Motti sopisi meidän kaikkien arkeen!

Mies pyörätuolissa rullaportaiden alapäässä

Lue lisää esteettömyyskampanjastamme ja tue kotimaista vammaistyötä! Tutustu myös viereisellä palstalla esiteltävään Yhdessä-muistipeliin, jonka avulla tutustut vammaisuuteen, esteettömyyteen, apuvälineiden oikeisiin nimiin ja termeihin. Kivaa tekemistä kaikille!

Liftup paragraph
Liftup image
Avustajakoiran pentu istuu liivit päällä vanhan radion vieressä
Liftup secondary title
Tue Invalidiliiton avustajakoiratoimintaa!
Liftup title
Avustajakoirakalenteri 2024 on ilmestynyt
Liftup text
Invalidiliiton uusi avustajakoirakalenteri 2024 on ilmestynyt. Osta kalenteri itsellesi, työpaikalle, asiakkaille tai koirien ystävälle, mahdollistat vammaiselle henkilölle itsenäisemmän elämän.
Liftup image
Muistipelikortit ja rasia
Liftup secondary title
Kivaa ja kehittävää tekemistä kaikille
Liftup title
Yhdessä-muistipeli tukee esteettömyystyötä
Liftup text
Invalidiliiton uusi Yhdessä-muistipeli tarjoaa kaikille kivaa ja kehittävää tekemistä. Perinteisen kuvaparietsinnän ohessa pelissä on lisäkysymyksiä aiheista vammaisuus ja esteettömyys.
Liftup image
Puuhakirja kannet suomeksi ja ruotsiksi
Liftup secondary title
Uusi puuhakirja nyt tilattavissa
Liftup title
Puuhajengin matkassa ilahduttaa ja kasvattaa
Liftup text
Uusi puuhakirja "Puuhajengin matkassa" on nyt tilattavissa. Tilaa lapsellesi tai lahjoita vaikka päiväkotiin. Mukavaa tekemistä kasvatuksellisin tehtävin. Tavoitteena lisätä suvaitsevaisuutta, ehkäistä kiusaamista ja tarjota lapselle vaihtoehtoisia käytösmalleja kiusan sijaan.
Liftup image
Yrityslahjoitus liftup 850x502
Liftup secondary title
Miten yrityksesi hyötyy lahjoituksesta?
Liftup title
Lahjoittajapakettimme 2023
Liftup text
Lahjoitus Invalidiliitolle antaa yrityksille mahdollisuuden panostaa esteettömyyteen ja yhdenvertaisuuteen - etu, jota voit hyödyntää jatkossa vaikkapa yrityksesi laatukäsikirjassa tai erillisessä yhdenvertaisuustyössä.
Donation videos
Title
Yhdenvertaisuus, esteettömyys ja osallisuus – tue työtämme!