poika sängyllä keltainen jääkiekkokypärä päässä

Validia Oy

Me Validiassa autamme sinua elämään tasavertaista arkea. Mahdollisimman itsenäinen, arvokas ja turvallinen elämä kuuluu jokaiselle. Me autamme toteuttamaan valintojasi, kun tarvitset tukea arjessasi: ”Sinun näköinen elämä – minun tehtävä”.

Hyvää, omannäköistä elämää ja kuntoutusta

Validia on arvokkaan elämän rakentaja.

  • Toteutamme laadukkaita asumispalveluja lähes 50 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.
     
  • Olemme kuntoutuspalvelujen asiantuntija ja toteutamme neurologisten sairauksien ja vammojen kuntoutuksessa yksilöllistä tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja tutkimustietoon perustuvaa kuntoutusta yli 60 vuoden kokemuksella. Kuntoutuspalvelumme on tunnettu aikaisemmin Käpylän kuntoutuskeskuksen nimellä. 


Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Olemme vastuullinen, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Eettinen taustamme näkyy ystävällisenä ja asiakaskeskeisenä työkulttuurina. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin.