Toimiva ja esteetön asunto kuvituskuva piha-alueesta
Tervetuloa mukaan neljän viikon mittaiselle verkkokurssillemme asuntojen esteettömyydestä! Kurssilla käydään läpi asuntojen ja asuinrakennusten esteettömyyteen liittyvää lainsäädäntöä, ohjeita ja hyviä käytäntöjä. Kurssilla tutustutaan myös asunnon muutostyöprosesseihin.

Aika: 24.4.-21.5.2023

Paikka: Verkossa

Hinta: 120 euroa (sis. alv. 24 %).

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 1.2-17.4.2023 koulutuskalenterin kautta tästä linkistä. Huom. Kirjaathan maksajatahon tiedot lomakkeelle ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja:  Esteettömyysasiantuntija Susanna Korkeakangas, susanna.korkeakangas@invalidiliitto.fi p. 044 765 0666

Toimiva ja esteetön asunto -verkkokurssi

Tervetuloa mukaan neljän viikon mittaiselle verkkokurssillemme asuntojen esteettömyydestä 24.4.2023-21.5.2023! Kurssilla käydään läpi asuntojen ja asuinrakennusten esteettömyyteen liittyvää lainsäädäntöä, ohjeita ja hyviä käytäntöjä. Kurssilla tutustutaan myös asunnon muutostyöprosesseihin.

Esteettömyyskeskus ESKE

Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE vaikuttaa laaja-alaisen esteettömyyden edistämiseen yhteiskunnassa. ESKE tarjoaa myös monipuolisia esteettömyyden edistämiseen liittyviä palveluja yrityksille ja muille palveluntarjoajille sekä kouluttaa osaavia esteettömyyskartoittajia.