Ajankohtaista yhdistyksille

Järjestöpäivät pidettiin 4.-5.2.2017 Helsingissä.

Päivien tavoitteena oli saada ajankohtaista tietoa sote-uudistuksesta ja kehittämisideoita omaan yhdistykseen. Päivien aikana arvioitiin myös liiton uutta strategiaa ja suunniteltiin alueellista toimintaa/valtakunnallisten yhdistysten yhteistoimintaa.

Päivien ohjelma ja materiaalit löytyvät täältä.

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää toimintakyvyltään erilaisten ja fyysisesti vammaisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.

Tänä vuonna perehdytämme jäsenistöä ja muita kiinnostuneita erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen (sote-uudistus). Invalidiliiton sote-kiertue jalkautuu jokaiseen 18 maakuntaan. Koulutuskalenterista näet kiertueen ajat ja paikat.