Musta avustajakoira mustalla taustalla ja valkoinen avustajakoira valkoisella taustalla.
1.8.2022
Invalidiliiton koulutettu avustajakoira auttaa vamman tai toiminnallisen rajoitteen kanssa elävää ihmistä arjessa, ja mahdollistaa hänelle itsenäisen elämän. Avustajakoirakampanjamme käynnistyy elokuun alussa – tule mukaan tukemaan toimintaa!

Lahjoittajiemme ansiosta olemme ylläpitäneet ja kehittäneet avustajakoiratoimintaa jo vuodesta 1994 alkaen. Tällä hetkellä kentällä on 40 Invalidiliiton kouluttamaa avustajakoiraa. Lue lisää avustajakoirista kotisivuiltamme.

Kampanjan tuotto ohjataan Invalidiliiton avustajakoiratoiminnalle ja työlle vammaisten ihmisten hyväksi. Kaikki tukijamme saavat myös avustajakoirakokelas Jalon kuvia kiitokseksi kampanjaan osallistumisesta.

Lahjoita tästä
Voit osallistua avustajakoirakampanjaan myös tilaamalla itsellesi laadukkaan avustajakoirakalenterin. Invalidiliiton avustajakoirakalenteria 2023 kuvittavat helsinkiläinen Elina ja hänen 10-vuotias avustajakoiransa Niilo.

Tilaa avustajakoirakalenteri

Näin osallistut kampanjaan