kuvituskuva.
Olet tervetullut mukaan toimintaamme, jos olet itse fyysisesti vammainen tai harvinaissairas henkilö, omainen tai läheinen tai Invalidiliiton toiminnasta kiinnostunut henkilö. Invalidiliitto ja sen jäsenyhdistykset ovat sinua varten. Kuulut Invalidiliittoon oman jäsenyhdistyksesi kautta.

Invalidiliitto ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat sinulle

  • vertaistukea ja yhdessäoloa
  • neuvontaa ja tietoa
  • oikeuksien puolustamista
  • koulutuksia ja seminaareja 
  • liikuntaa ja urheilua.

Haluatko olla kanssamme edistämässä yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea. Tule mukaan!Siirry täyttämään sähköinen jäsenhakemus tästä
Jos haluat liittyä Selkäydinvammaiset Akson ry:n jäseneksi, täytä lomake Aksonin sivuilla.

Voit myös täyttää pdf-muotoisen jäsenhakemuslomakkeen, tulostaa sen ja lähettää postitse Invalidiliittoon.

Jäsenhakemuslomake (pdf) 
Medlemsansökan (pdf) 
Application for membership (pdf)

Jos käytössäsi ei ole tulostinta, voit tilata jäsenhakemuslomakkeen kotiisi postitse Invalidiliitosta.

Lähetämme meille saapuneen jäsenhakemuksen jäsenyhdistykseen. Päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee jäsenyhdistyksen hallitus.

Kuulut Invalidiliittoon jäsenyhdistyksen kautta

Liitossamme on paikallisia ja alueellisia yhdistyksiä ja valtakunnallisia harvinaissairaiden yhdistyksiä sekä muita valtakunnallisia yhdistyksiä. Jäsenmaksun suuruus vaihtelee yhdistyskohtaisesti, useimmissa yhdistyksissä se on 10–40 euroa vuodessa.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Invalidiliiton jäsenyhdistyksiin voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa, voit liittyä kannatusjäseneksi. Varsinaisen jäsenyyden kriteerit vaihtelevat yhdistyskohtaisesti.

Lisätietoja jäsenyydestä saa jäsenyhdistyksiltä tai Invalidiliitosta osoitteesta jasenasiat@invalidiliitto.fi tai puhelimitse jäsenrekisterinhoitaja Nina Kettuselta 044 765 0667.

Jaa sosiaalisessa mediassa