kuvituskuva.
Julkaisemme käytännönläheisiä tietolehtisiä harvinaissairauksista ja niiden vaikutuksista elämään. Diagnoosikohtaiset esitteet ovat toteutettu yhteistyössä harvinaisyhdistysten kanssa. Tietolehtiset julkaistaan PDF-tiedostoina ja ne ovat helppo tulostaa omaan käyttöön.

Harvinaissairaus lapsella - ensitietolehtinen

Ensitietolehtinen sisältää tietoa harvinaissairauksista ja niiden mahdollisista vaikutuksista perheen elämään. Esite on suunnattu perheille, joissa lapsella on vasta diagnosoitu harvinaissairaus sekä neuvolan terveydenhoitajille harvinaisperheiden kohtaamisen ja ohjauksen tukemiseksi.
Harvinaissairaus lapsella -ensitietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.
 

Anorektaalimalformaatio (ARM)

Ensitietolehtinen tarjoaa tietoa synnynnäisestä rakennepoikkeamasta. 
ARM -ensitietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.

Esofagusatresia (EA) - ensitietolehtinen

Ensitietolehtinen sisältää tietoa synnynnäisestä rakennepoikkeamasta ruokatorven ja henkitorven alueella. Esofagusatresia - tietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.

Hirschsprungin tauti - ensitietolehtinen

Ensitietolehtinen sisältää tietoa harvinaisesta synnynnäisestä suoliston toiminnan häiriöstä Hirschsprungin taudista. Hirschsprungin tauti -tietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.

Hypokortisolismi-potilas päivystyksessä -tietolehtinen

Tietolehtinen sisältää tietoa hypokortisolismi-potilaan hoitamisesta päivystystilanteissa. Tietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.

Kampurajalka - tietolehtinen

Ensitietolehtinen tarjoaa perheille tietoa ja vertaistukea tilanteessa, jossa lapsella on todettu kampurajalka. Kampurajalka -tietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.

Neurofibromatoosi 1 - ensitietolehtinen

Ensitietolehtinen tarjoaa ensitietoa Neurofibromatoosi 1 (NF1) sairaudesta perheille ja eri alojen ammattilaisille. Neurofibromatoosi 1 -ensitietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.
 

Turnerin oireyhtymä koululiikunnassa -tietolehtinen

Tietolehtinen sisältää opettajille suunnattua tietoa Turnerin oireyhtymään liittyvistä haasteista ja mitä on hyvä ottaa huomioon koululiikunnassa. Turnerin oireyhtymä koululiikunnassa -tietolehtisen voit ladata ja tulostaa tästä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa