Kuvakollaasi ihmisistä ulkoilemassa ja sisällä
14.11.2023
Ensimmäistä kertaa toteutettavan Invalidiliiton osallisuusbarometrin tavoitteena on saada tietoa vammaisten henkilöiden osallisuudesta. Kysely on avoinna 26.11.2023 asti.

Vastaa ja vaikuta! Kyselyn avulla saatavaa tietoa käytetään vammaisten henkilöiden osallisuuden edistämisessä. Barometrin vastausaikaa on pidennetty sunnuntaihin 26.11. saakka. Vastata voit alla olevan linkkipainikkeen kautta.

Invalidiliiton osallisuusbarometri selvittää osallisuuden kokemuksen yhteyksiä koettuun hyvinvointiin, terveyteen sekä toiminta- ja työkykyyn. Lisäksi kyselyllä selvitetään kokemuksia kuntien liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä hyvinvointialueiden sote-palveluista.

Osallisuusbarometri on tarkoitettu vähintään 15 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on liikkumisen esteitä tai toimintarajoitteita. Vastausten merkitsemisessä voi tarvittaessa käyttää toisen henkilön apua.

Osallisuusbarometriin vastaamiseen kuuluu vähimmillään 10 minuuttia, mutta vaihteluväli on suuri. Pyydämme varaamaan rauhallisen hetken vastaamiseen, sillä valitettavasti kyselyssä ei ole välitallennusmahdollisuutta.

Vastaa Osallisuusbarometriin

Kiitos, että osallistut!

Jaa sosiaalisessa mediassa