piirretty kuvituskuva Kilta-rekisteristä.
Invalidiliitolla on internetin kautta käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Kilta-rekisterin avulla yhdistyksen on helppo pitää yllä jäsenluetteloa, tavoittaa jäsenistö ja lähettää heille viestejä ja ilmoituksia yhdistyksen asioista.

Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu SSL-salauksella. Sovelluksen käyttö vaatii aina käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisterin tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisterin käyttöoikeus on ilmainen.  Yhdistyskäyttäjillä on mahdollisuus pitää yllä yhdistyksensä jäsenluetteloa, he voivat lähettää jäsenilleen sähköpostia ja tekstiviestejä ja luoda osoitetarrat jäsenistöstään.

Oman yhdistyksen jäsenistä voi tehdä erilaisia raportteja, perustuen esimerkiksi ikään, sukupuoleen ja syntymäaikaan. Jäsenistä on mahdollista luoda merkkipäivälistaus, jonka avulla syntymäpäiviä viettäviä jäseniä on helppo muistaa.

Käyttäjätunnuksen hakeminen

Sovelluksen käyttö vaatii aina käyttäjätunnuksen ja salasanan. Salasanat ja käyttäjätunnukset haetaan kirjallisesti Invalidiliiton pääkäyttäjältä.

Yhdistyksen hallituksen tulee nimetä kirjallisesti Kilta-jäsenrekisterin käyttäjät (enintään kaksi). Käyttäjät täyttävät käyttäjäsopimuksen kahtena kappaleena, joista toinen jää yhdistykseen ja toinen toimitetaan Invalidiliittoon hallituksen päätöksen kanssa.

 

Jäsenmaksupalvelu Kiltassa

Jäsenyhdistyksille on tarjolla maksullinen jäsenmaksupalvelu, joka perustuu Kilta-rekisteriin. Jäsenmaksupalveluun kuuluu:

  • laskutus kerran vuodessa (pääsääntöisesti helmi-maaliskuussa)
  • yhden muistutuslaskun lähetys (huhti-toukokuussa tai yhdistykseltä ilmoitus ennakkoon jos ei karhuta)
  • jäsenmaksujen tilitykset
  • jäsenluetteloiden toimitus ja tarrat pyydettäessä
  • Kilta-käyttäjien tuki

Jäsenmaksupalveluun uusina liittyvät yhdistykset voivat ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä liiton pääkäyttäjään, puh. 044 765 0667 tai jasenasiat@invalidiliitto.fi

Liittyminen pitää tehdä 31. tammikuuta mennessä, jotta ehtii mukaan kuluvan vuoden jäsenmaksupalveluun. Palvelumaksun suuruus 0,76 € jäseneltä.