Kuvituskuva, jossa kuusi erilaista ihmishahmoa piirrettynä.
Invalidiliiton harvinaistoiminnassa järjestämme harvinaissairaille sekä heidän läheisilleen vertaistapaamisia, diagnoosi- ja teematapaamisia sekä koulutuksia ja seminaareja. Katso tulevat tapahtumamme alta.

Toimintamme on suunnattu harvinaissairaille ja heidän läheisilleen sekä ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat harvinaissairaita. Tarjontaamme sisältyy niin parin tunnin mittaisia tietopainotteisia luentoja kuin viikonlopun kestäviä tapaamisia, eri puolilla Suomea. Järjestämme toimintaa myös verkossa. Osaan tapahtumista sisältyy omavastuuosuus, joka on mainittu tapaamisen lisätiedoissa.
 

Terveyssosiaalityön palvelut harvinaisille -webinaari

Webinaari 13.3. klo 15-17 tarjoaa tietoa sosiaalityön palveluista ja millaisissa tilanteissa harvinaissairas ja hänen perheensä voi saada tukea terveyssosiaalityöstä. Webinaari on suunnattu kaikenikäisille harvinaissairaille ja heidän läheisilleen. 

Lue lisää ja ilmoittaudu 12.3. mennessä: Terveyssosiaalityön palvelut harvinaissairaille -webinaari 13.3. klo 15-17

Kampurajalka - vertaistapaaminen

Vertaistapaaminen eri-ikäisille kampurajalkaisille sekä heidän läheisilleen 22.-24.3.2024 (pe-su) Kuortaneen urheiluopistolla. 

Lue lisää ja ilmoittaudu 3.3. mennessä: Kampurajalka - vertaistapaaminen 22.-24.3.

Lempeää liikettä - webinaari

Webinaarissa tutustutaan psykofyysisen fysioterapian menetelmään, jossa huomioidaan ihmisen voimavarat ja yksilöllinen toimintakyky. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 10.4. mennessä: Lempeää liikettä harvinaissairaille - webinaari 11.4.

Murrosikäisten harvinaislasten perheet - vertaistapaaminen

Tapaaminen perheille, joissa harvinaissairas lapsi on noin 13-17 - vuotias. Tapaaminen järjestetään 26.-28.4. Kylpylähotelli Peurungassa Laukaalla. 

Lue lisää ja hae mukaan 3.4. mennessä: Murrosikäisten harvinaislasten perheet 26.-28.4.

Harvinainen sairaus ja toiveena lapsi - tapaaminen

Vertaistapaaminen on suunnattu harvinaissairaille, jotka pohtivat lapsitoivetta, kaipaavat tietoa erilaisista vaihtoehdoista ja haluavat käsitellä lapsettomuusteemaa vertaisten kesken. Tapaaminen järjestetään 24.-26.5. (pe-su) Kangasalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 7.5. mennessä: Harvinainen sairaus ja toiveena lapsi - tapaaminen

Tapaaminen perheille, joissa lapsen harvinaissairaus diagnoosi on tuore

Vertaistapaaminen 14.-16.6. Imatran kylpylässä on tarkoitettu perheille, joissa lapsen harvinaissairaus diagnoosi on saatu alle kaksi vuotta sitten. Tapaaminen tarjoaa vertaistukea ja tietoa tilanteen käsittelyyn.

Lue lisää ja hae mukaan 22.5. mennessä: Vertaistapaaminen perheille.

Jaa sosiaalisessa mediassa