puhallustikan mm kisat
6.11.2017
Invalidiliitto järjestää puhallustikan MM-kilpailut perjantaina 10. marraskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Apuväline 2017-tapahtuman yhteydessä.
Kilpailut järjestetään nyt viidettä kertaa. Kisaan ovat tervetulleita uudet ja vanhat lajin harrastajat haastamaan hallitsevan maailmanmestari Juhani Salosen.

- Puhallustikka on oivallinen koko kansan laji, sillä se soveltuu ihan kaikille. Laji ei vaadi fyysistä voimaa, vaan tikka lentää kevyelläkin puhalluksella, kertoo järjestötyön suunnittelija Mika Saastamoinen Invalidiliitosta.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset. Jokaisella kilpailijalla on viisi puhallusta kuuden metrin etäisyydeltä tavalliseen tikkatauluun. Kilpailuvälineenä on 85 cm pitkä putki ja viisi neulamaista tikkaa. Puhallustikat ammutaan tavalliseen tikkatauluun.

Kilpailuisäntänä toimii jälleen hiihtolegenda Juha Mieto, joten luvassa on leppoisaa sanailua ja hauskaa kisatunnelmaa. Parhaat suoritukset palkitaan, ja osallistuminen on maksutonta, kuten myös suoritusten seuraaminen.

Puhallustikan MM Tampereella Apuväline2017-tapahtumassa klo 11-14, finaali klo 14.00.

Lue lisää >>

Jaa sosiaalisessa mediassa