Tukituote

Avustajakoiraheijastin

Maailman hienoin avustajakoiraheijastin tuo iloa pimeisiin iltoihin. Ostamalla heijastimen olet mukana auttamassa tärkeitä arjen supersankareita, avustajakoiria. 

Tilaa oma heijastin

Monitoimiheijastin

Jalankulkija tai pyöräilijä ei voi näkyä hämärässä liian hyvin. Ilman heijastinta pimeässä kulkevan jalankulkijan kuolemanriski on jopa kymmenkertainen heijastinta käyttävään verrattuna.

Lue lisää

Lahjakortti

Anna lahja - tuet kotimaista vammaistyötä.

Lue lisää

Kirjeensulkijamerkit

Kirjeensulkijamerkit ovat perinteinen tapa tukea kotimaista vammaistyötä. Arkin myynnistä saatu tuotto käytetään fyysisesti vammaisten ihmisten hyväksi. Kirjeensulkijamerkkimyynti on keräysluvan alaista.

Lue lisää tästä 

Avustajakoirakalenteri

Tarve avustajakoirille on huutavan suuri. Vähäisten varojen takia avustajakoiria valmistuu vain muutamia vuodessa, kun tarve olisi kymmenille. Koiraa voi joutua odottamaan jopa kymmenen vuotta. Se on liian pitkä aika. Sinä voit auttaa!

Lue lisää tästä 

Joulukortit

Joulukorttilajitelmassa on kymmenen vaihtuvaa kuva-aihetta ja yhteensä 30 korttia. Iloisista yksiosaisista korteista löytyy sopiva kortti jokaiselle vastaanottajalle.

Lue lisää tästä 

Tukituotteet

Voit tukea Invalidiliiton työtä vammaisten ihmisten hyväksi ostamalla tukituotteita.

Lue lisää tästä 

Lahjoita

Lahjoittamalla annat rakennuspalikoita, joista kootaan uutta elämää fyysisesti vammautuneille ihmisille. Yhdelle korvaamaton apu voi olla saman kokenut ystävä, toiselle avustajakoira ja kolmannelle lakimiehen neuvot. Elämä yllättää – sinä voit auttaa.

Lue lisää tästä