Tukituote

Omatoimisuuden herättäjä

Mikko Laakson kirjoittama kirja on paitsi historiateos Käpylän kuntoutuskeskuksesta, myös laajemmin kuvaus suomalaisen erityiskuntoutuksen kehityksestä läpi vuosikymmenten.

Lue lisää

Avustajakoiraheijastin

Avustajakoiraheijastin tuo iloa ja turvaa pimeällä liikuttaessa. Ostamalla heijastimen olet mukana auttamassa tärkeitä arjen supersankareita, avustajakoiria. 

Tilaa oma heijastin

Lahjakortti

Anna lahja - tuet kotimaista vammaistyötä.

Lue lisää

Kirjeensulkijamerkit

Kirjeensulkijamerkit ovat perinteinen tapa tukea kotimaista vammaistyötä. Arkin myynnistä saatu tuotto käytetään fyysisesti vammaisten ihmisten hyväksi. Kirjeensulkijamerkkimyynti on keräysluvan alaista.

Lue lisää tästä 

Puuhakirja

Kiusaamista ehkäistään parhaiten tarjoamalla lapsille tietoa vammaisuudesta. Siksi Invalidiliitto on julkaissut esi- ja alakouluikäisille suunnatun puuhakirjan. Kirja kertoo pyörätuolia käyttävästä Kille-kissasta ja tämän ystävistä. Killen seikkailuja seuratessa lapset oppivat, erilaisista vammaista sekä siitä, miten täysipainoista elämää vammaiset ihmiset voivat elää.

Lue lisää tästä 

Avustajakoirakalenteri

Tarve avustajakoirille on huutavan suuri. Vähäisten varojen takia avustajakoiria valmistuu vain muutamia vuodessa, kun tarve olisi kymmenille. Koiraa voi joutua odottamaan jopa kymmenen vuotta. Se on liian pitkä aika. Sinä voit auttaa!

Lue lisää

Joulukortit

Oikea joulukortti ilahduttaa vastaanottajaa ja auttaa vammaisia ihmisiä Suomessa.

Lue lisää tästä 

Tukituotteet

Voit tukea Invalidiliiton työtä vammaisten ihmisten hyväksi ostamalla tukituotteita.

Lue lisää tästä 

Lahjoita

Lahjoittamalla annat rakennuspalikoita, joista kootaan uutta elämää fyysisesti vammautuneille ihmisille. Yhdelle korvaamaton apu voi olla saman kokenut ystävä, toiselle avustajakoira ja kolmannelle lakimiehen neuvot. Elämä yllättää – sinä voit auttaa.

Lue lisää tästä