Vammaisten yrittäjyys tarvitsee lisää näkyvyyttä

Osallistuin syksyllä valtakunnallisille yrittäjäpäiville sekä olin mukana suunnittelemassa ja organisoimassa tämän vuoden vammaisille ja pitkäaikaissairaille yrittäjille suunnattuja verkostoitumis- ja koulutuspäiviä. Jäin miettimään kuinka suuria eroavaisuuksia onkaan tapahtumien kesken.

Lue lisää

Vammaisyrittäjyys valokeilassa

Tulevaisuuden työelämän muutoksessa myös vammaisten henkilöiden yrittäjyys on merkittävä lisä maan hallituksen työllisyystavoitteen saavuttamiseen.

Lue lisää

Tuliaiset Amsterdamista

Suomessa olemme samoilla linjoilla muun Euroopan kanssa vammaisten ja osatyökykyisten ihmisten työllistämisessä. Painimme samojen haasteiden parissa ja keinot haasteiden ratkaisemisessa ovat hyvin samantapaisia.

Lue lisää

Miten löydetään sopiva työ kaikille?

Sipilän hallitus on päättänyt työnsä ja on aika suunnata katseet tulevaan. Miten saadaan nostettua vammaisten henkilöiden työllisyysastetta ensi vaalikaudella? Millaisia keinoja kannattaisi käyttää? Kuinka löydetään sopiva työ kaikille?

Lue lisää

Yrittäjänä on osallisena yhteiskunnassa

Osatyökykyisten työllisyydestä on puhuttu paljon tällä hallituskaudella.

Lue lisää

Työkykyä ja osaamista löytyy, missä mättää?

Vammaisten henkilöiden oikeuksien neuvottelukunta VANE teki syksyllä 2017 kyselyn vammaisille ihmisille vammaisten oikeuksien toteutumisesta Suomessa. Kyselyn perusteella oikeus työhön on asia, joka toteutuu vammaisten henkilöiden oikeuksista heikoiten.

Lue lisää