Iloinen poika pyörätuolissa pöydän ääressä keittiössä: tietokone edessä, kuulokkeet korvissa ja radio pöydällä. Pöydällä myös lasi keltaista mehua. Ikkuna on raollaan, sälekaihtimien raoista näkyy vehreää.
27.10.2020
Nuorisoyhteistyö Seitti on onnistunut järjestämään toimintaa poikkeusoloista huolimatta. Keväällä toiminta siirrettiin nettiin ja Seitin digitoiminta osoittautui toimivaksi ratkaisuksi.

Nyt syksyllä digitoiminta on taas jatkunut ja muutama sessio pidetty, mm. Anniina L:n tubetustyöpaja ja Seitti Goes eSports -pelityöpaja. Syksyn aikana on pystytty järjestämään myös muutama tapahtuma, elokuussa vuoden 2021 suunnittelua ja lokakuun lopulla Seitin Erä- ja Luontoviikonloppu Nuuksiossa. Tapahtumat ovat järjestetty huolellisesti huomioiden tämän hetken ohjeistukset. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna nuoret pääsevät nauttimaan kulttuuriviikonlopusta Tampereella.   

Kulttuuriviikonloppu 27-29.11. Tampere 

Tervetuloa Tampereelle Seitin kulttuuriviikonloppuun. Luvassa monipuolisia ja kiinnostavia työpajoja, mm. standup-workshop ja illalla standup-keikka. Lisätietoa työpajoista tulossa lähiaikoina. Tampereen viikonloppu järjestetään Scandic Station -hotellissa ja hinta viikonlopulle on 30€, pitäen sisällään majoituksen, ruoat, ohjelman ja huippua #seittimeininkii.  

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.11.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitettu määrä, kannattaa siis olla nopea.

Lisätietoja viikonlopusta Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 7388089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org  

Käy katsomassa video Seitin digitoiminnasta.

Katso myös video, siitä miten järjestetään (korona)turvallinen Seitti-tapahtuma. 

Seuraa Seittiä some-kanavissa 

Seitti Facebookissa.

Seitti Instagramissa. 

Seitti TikTokissa: #Seittimeininkii  

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa