Saapumisohjeet Invalidiliiton esteettömään toimitaloon

Invalidiliiton toimitalo sijaitsee Mannerheimintien loppupäässä Helsingin Ruskeasuolla, jonne on hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Helsingin keskustasta Lasipalatsin pysäkiltä toimitalolle pääsee raitiovaunulla numero 10 (Ruskeasuon pysäkillä pois, kävelymatkaa noin 200 m). Raitiovaunulla tultaessa on huomioitava, että kaikki vaunut eivät ole matalalattiaisia (joihin on esteetön pääsy pyörätuolilla), eikä pysäkkiaikataulussa ole merkintää matalalattiavuoroista. 

Helsingin keskustasta Rautatieaseman vieressä olevalta Elielinaukiolta tulevat mm. bussit nro 40, 43 ja 63 (kaikki vuorot ovat matalalattiaisia, Ruskeasuon pysäkillä pois) miltei oven eteen. Myös monet Vantaan ja Espoon linja-autot pysähtyvät aivan oven edessä (nrot 231-270, 315-346, 360-364, 415-494). Myös bussit 42 (Erottajalta) ja 45 (Kampista) pysähtyvät miltei oven edessä. Pasilan asemalta pääsee bussilla nro 23 (aikataulussa merkintä e=ei matalalattiainen bussi) miltei oven eteen (Ruskeasuon pysäkillä pois, Invalidiliitto sijaitsee toisella puolella tietä).

Pääsisäänkäynti taksilla tai omalla autolla saapuville on Nauvontien puolella.

Jaa sosiaalisessa mediassa