Saapumisohjeet Invalidiliiton esteettömään toimitaloon

Invalidiliiton toimitalo sijaitsee Mannerheimintien loppupäässä Helsingin Ruskeasuolla, jonne on hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Helsingin keskustasta Lasipalatsin pysäkiltä toimitalolle pääsee raitiovaunulla numero 10 (Ruskeasuon pysäkillä pois, kävelymatkaa noin 200 m). Kaikki normaalisti liikenteessä olevat raitiovaunut ovat joko kokonaan tai osittain matalalattiaisia (joihin on esteetön pääsy pyörätuolilla). Pysäkkiaikataulussa ei ole kuitenkaan merkintää matalalattiavuoroista. 

Helsingin keskustasta Rautatieaseman vieressä olevalta Elielinaukiolta tulevat mm. bussit nro 40 ja 43 ja Kampin terminaalista mm. bussit nro 41, 42 ja 63 miltei toimitalon oven eteen. Pysäkki on Ruskeasuo. Myös monet Vantaan bussit pysähtyvät aivan oven edessä (nrot 411, 415, 421, 431, 435, 436, 457 ja 465.) Pasilan asemalta pääsee bussilla nro 23 miltei oven eteen. Pysäkki on Ruskeasuo. Invalidiliitto sijaitsee toisella puolella tietä. Valtaosa HSL:n busseista on matalalattiaisia.

Lue lisää esteettömyydestä HSL:n sivuilta >>

Pääsisäänkäynti taksilla tai omalla autolla saapuville on Nauvontien puolella.

Invalidiliiton esteettömän toimitalon tallentava kameravalvontajärjestelmä

Esteettömässä toimitalossa toimii tallentava kameravalvontajärjestelmä. EU:n henkilötietosuoja-asetukseen (EU) 2016/679 perustuen rekisterinpitäjille asetettiin velvoitteita henkilötietojen käsittelyyn liittyen. Henkilötiedolla tarkoitetaan mitä tahansa luonnollista henkilöä koskevaa tietoa, jonka perusteella hän on tunnistettavissa. Henkilörekisterillä puolestaan rekisteriä, johon on sisällytetty henkilötietoja missä tahansa muodossa.

Tietosuojaseloste on EU:n tietosuoja-asetuksen rekisterinpitäjältä edellyttämä kirjallinen dokumentti, jossa kerrotaan rekisteröidyille yksityiskohtaisesti henkilötietojen käsittelystä, kuten esimerkiksi, mikä henkilötietorekisteri on kyseessä ja peruste henkilötietojen käsittelyyn.

Invalidiliiton esteettömässä toimitalossa on tallentava kameravalvontajärjestelmä, josta on kerrottu tarramerkinnöin kaikilla toimitalon sisäänkäynneillä. Kameravalvontajärjestelmä on samalla henkilötietorekisteri, koska siihen tallentuu liikkuvaa kuvaa luonnollisista henkilöistä. Kuva on siten henkilötieto, koska siitä voidaan tunnistaa luonnollinen henkilö. Tarkemmat tiedot tämän henkilörekisteriin sisältyvien tietojen käsittelystä ja säilytysajoista löydät tästä erillisestä tietosuojaselosteesta.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa