Invalidiliiton keskustoimisto Helsingissä
Invalidiliiton toimitalo sijaitsee Mannerheimintien loppupäässä Helsingin Ruskeasuolla, jonne on hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Helsingin keskustasta Rautatieaseman vieressä olevalta Elielinaukiolta tulevat mm. bussit nro 40, 200, 345, 400 ja 431 sekä Kampin terminaalista mm. bussit nro 37, 41, 42 ja 63 miltei toimitalon oven eteen. Pysäkki on Ruskeasuo. Valtaosa HSL:n busseista on matalalattiaisia.

Lue lisää esteettömyydestä HSL:n sivuilta >>

Pääsisäänkäynti taksilla tai omalla autolla saapuville on Nauvontien puolella osoitteessa Nauvontie 8, 00280 Helsinki.

Invalidiliiton esteettömän toimitalon tallentava kameravalvontajärjestelmä

Esteettömässä toimitalossa toimii tallentava kameravalvontajärjestelmä. EU:n henkilötietosuoja-asetukseen (EU) 2016/679 perustuen rekisterinpitäjille asetettiin velvoitteita henkilötietojen käsittelyyn liittyen. Henkilötiedolla tarkoitetaan mitä tahansa luonnollista henkilöä koskevaa tietoa, jonka perusteella hän on tunnistettavissa. Henkilörekisterillä puolestaan rekisteriä, johon on sisällytetty henkilötietoja missä tahansa muodossa.

Tietosuojaseloste on EU:n tietosuoja-asetuksen rekisterinpitäjältä edellyttämä kirjallinen dokumentti, jossa kerrotaan rekisteröidyille yksityiskohtaisesti henkilötietojen käsittelystä, kuten esimerkiksi, mikä henkilötietorekisteri on kyseessä ja peruste henkilötietojen käsittelyyn.

Invalidiliiton esteettömässä toimitalossa on tallentava kameravalvontajärjestelmä, josta on kerrottu tarramerkinnöin kaikilla toimitalon sisäänkäynneillä. Kameravalvontajärjestelmä on samalla henkilötietorekisteri, koska siihen tallentuu liikkuvaa kuvaa luonnollisista henkilöistä. Kuva on siten henkilötieto, koska siitä voidaan tunnistaa luonnollinen henkilö. Tarkemmat tiedot tämän henkilörekisteriin sisältyvien tietojen käsittelystä ja säilytysajoista löydät tästä erillisestä tietosuojaselosteesta (PDF).

Tietosuoja Invalidiliitossa  

EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 edellyttää rekisterinpitäjältä toimia ja dokumentointinvelvollisuutta, kun rekisterinpitäjä käsittelee toiminnassaan ihmisten henkilötietoja. Invalidiliitto pitää huolta henkilötiedoistasi ja on laatinut eri toimintoihin kirjalliset tietosuojaselosteet. Tietosuojaseloste ja tarvittaessa siihen liittyvä suostumuslomake on linkkinä erikseen kunkin toiminnon alla. Koko henkilöstö on myös saanut koulutusta tietosuojasta ja tietoturvasta. Näin voimme osoittaa, että olemme luottamuksesi arvoisia. Tietosuoja-asioissa voit ottaa yhteyttä Invalidiliiton tietosuojatyöryhmään tietosuoja@invalidiliitto.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa