Kaksi kännykkää joiden näytöillä avoinna Digitaalinen Sopivaa työtä kaikille -keikkatyöalusta.
2.6.2020
Ovatko vastuullisuus ja monimuotoisuus tärkeitä arvoja yrityksellesi? Onko yrityksessäsi tarvetta etäkeikkatyölle tai kesätyöntekijöille?

Digitaalisen Sopivaa työtä kaikille -keikkatyöalustan kautta työntekijää etsivä työnantaja sekä työtä hakeva fyysisesti vammainen ja toimintarajoitteinen työnhakija löytävät helposti toisensa. Vastuullisuus luo yrityksen työyhteisöön monimuotoisuutta ja samalla yritykseen saadaan työntekijä. Työnhakija saa avattua polkuja työelämään ja hankkii arvokasta työkokemusta. 

Monenlaista osaamista tarjolla 

Alustalla jo olevia työnhakijoita kiinnostaa mm. etätyö ja osaamista löytyy esimerkiksi toimistotöistä, asiakaspalvelusta ja puhelinmarkkinoinnista, viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta sekä ei-virallisista käännöstöistä (suomi-ruotsi-suomi ja suomi-venäjä-suomi ym.) 

Helposti mukaan! 

Kiinnostuitko? Toimi seuraavasti:  

  1. Kirjaudu palveluun Workpilots Oy:n sivuilla, osoitteessa https://workpilots.fi/kirjaudu-palveluun.
  2. Valitse ’Rekisteröidy’ – ja kohdassa ”Valitse palvelu” valitse yksityinen palvelu / private service ja kirjoita siihen yksityinen koodi SOPIVA. 
  3. Tee itsellesi profiili ja jos toimit tilaajana niin lisää maksukortti (tai sovi laskutuksesta). 
  4. Luo uusi työkeikka alustalle. Tämän jälkeen työnhakijat ilmoittautuvat hakemaan ilmoittamaasi työkeikkaa ja voit valita hakijan CV:n perusteella sopivan työn tekijän juuri sinun tarpeisiisi. 

 Digialustan on kehittänyt Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -konseptissa mukana oleva palveluntuottaja WorkPilots. 

  

Lisätietoa: info@workpilots.fi  

Lue lisää myös Workpilots Oy:n sivulta.

 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa