15.1.2018
Ratakelaaja Henry Manni jatkaa Invalidiliiton ja Validia Asumisen tsemppilähettiläänä. Yhteistyön tavoitteena on Mannin esimerkin avulla nostaa esille yhdenvertaisuutta, liikuntavammaisuutta ja esteettömyyttä.
Kuva
henry manni invalidiliiton toimiston parvekkeella

 

Yhteistyö alkoi keväällä 2017, ja vuoden 2016 Rion paralympialaisissa pronssimitalin voittanut Manni vieraili Invalidiliiton tapahtumissa ja lukuisissa Validia Asumisen yksiköissä ympäri Suomea.

 – Yhteistyö on sujunut loistavasti, ja haluamme ehdottomasti jatkaa sitä, Invalidiliiton pääjohtaja Petri Pohjonen sanoo.

Invalidiliiton ja Mannin yhteistyö sai viime vuonna myös Vuoden vaikuttaja -palkinnon Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n Foorumissa. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 40 erilaista projektia. Mannin ja Invalidiliiton yhteistyön perustana ovat Invalidiliiton ja Henryn aidosti yhteiset tavoitteet sekä visio esteettömän ja yhdenvertaisen Suomen edistämiseksi. Yhteistä visiota toteutetaan konkreettisilla teoilla - hyvän tekemisellä yhdessä.

Lisätietoja: Henry Manni, henry@kelaus.fi ja Sinikka Rantala, Invalidiliitto, viestintäjohtaja, sinikka.rantala@invalidiliitto,fi, 040 715 2235

Jaa sosiaalisessa mediassa