Ihmisiä rekrytointi-ilmoituksen kuvituskuvassa.
2.2.2023
Tule mukaan edistämään yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea! Työ Invalidiliitossa tarjoaa näköalapaikan suuressa ja tunnetussa vammaisjärjestössä sekä mahdollisuuden auttaa vammaisia ihmisiä heidän perus- ja ihmisoikeuksiensa toteutumisessa. Työyhteisön yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus on meille tärkeä arvo. Henkilöstötutkimustulostemme perusteella olemme yksi Suomen innostavimpia työpaikkoja. 

Haemme yrittäjyyttä ja keikkatyötä ymmärtävää hankekoordinaattoria ESR-rahoitteiseen “Me osataan! Omilla taidoilla työelämään” -hankkeeseen. Hankkeessa kehitetään vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden yrittäjyysosaamista, verkostoyhteistyötä ja työllistymistä. 

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluvat keikkatyöalustan markkinointi, keikkatyöalustalle sopivien työtehtävien etsiminen yrityksistä ja järjestöistä sekä keikkatyötä tekevien vammaisten tai osatyökykyisten henkilöiden valmentaminen ja ohjaus keikkatyön tekemiseen. Hankekoordinaattori osallistuu lisäksi hankkeen toiminnasta viestimiseen. 

Edellytämme hakijalta kokemusta asiakkaiden ohjaamisesta, markkinointiviestinnästä sekä yhteydenpidosta eri toimijoiden kesken. Tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, organisointikyky sekä itsenäinen työskentelyote. Arvostamme yrittäjyystietoutta ja työnantajien rekrytointitarpeiden tuntemusta, someviestinnän osaamista sekä rohkeutta yhteistyösuhteiden luomiseen.                          

Pääset mukaan osaavaan ja mukavaan työyhteisöömme tekemään merkityksellistä työtä esteettömissä toimitiloissa Helsingin Mannerheimintiellä sekä etänä. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä. Omakohtainen kokemus vammaisuudesta katsotaan eduksi. 

Työsuhde on määräaikainen elokuuhun 2025 saakka. Työaika on noin 20 h/vko. Tehtävä täytetään rahoituspäätöksen vahvistuttua 1.3.2023 alkaen.

Lisätietoa tehtävästä antaa hankevastaava, työelämän ja yrittäjyyden asiantuntija Sinikka Winqvist puhelimitse 0447650633 tiistaina 7.2. klo 14–16 tai torstaina 9.2. klo 9−11 sähköpostitse sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi   

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 15.2.2023 osoitteeseen sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi

Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Meillä on 143 jäsenyhdistystä, joihin kuuluu noin 25 000 ihmistä. www.invalidiliitto.fi  
 

Jaa sosiaalisessa mediassa