16.2.2018
Haemme neljää järjestöasiantuntijaa vahvistamaan yhdistys- ja aluetoiminnan tiimiämme. Järjestöasiantuntijoiden toimipaikat ovat Oulu, Vaasa, Turku ja Lappeenranta.

Yhdistys- ja aluetoiminnan tavoitteena on edistää jäsenyhdistystemme elinvoimaisuutta, vaikuttaa maakunnallisesti vammaisten henkilöiden aseman parantamiseksi sekä kehittää jäsenistöön kohdistuvaa neuvontaa.

Järjestöasiantuntijan tehtäviin kuuluu jäsenyhdistystemme elinvoimaisuuden tukeminen eri keinoin, paikallinen ja maakunnallinen vaikuttaminen (erityisesti sote- ja maakuntauudistukseen) ja neuvonta sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Edellytämme

  • soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista
  • itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä organisointikykyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa
  • kokemusta järjestötoiminnasta ja kouluttamisesta
  • vammaisten palvelujärjestelmän tuntemusta

Arvostamme kosketuspintaa vammaisuuteen, vaikuttamistoiminnan tuntemusta, kykyä toimia erilaisista taustoista olevien ihmisten kanssa sekä hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja.

Työ edellyttää valmiuksia matkustamiseen, itsenäiseen työskentelyyn sekä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Turkuun sijoittuvalta järjestöasiantuntijalta edellytämme lisäksi sujuvaa ruotsin kielen taitoa ja Vaasaan sijoittuvalla järjestöasiantuntijalla ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ajan hermoilla olevan tehtäväkokonaisuuden, laajat yhteistyöverkostot sekä ammattitaitoisen työyhteisön taustatuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja: vastaava järjestöasiantuntija Mirva Kiiveri, mirva.kiiveri@invalidiliitto.fi. Tiedustelut puhelimitse 20.2. klo 14 – 16 ja 23.2. klo 9-11, p. 044 7650658.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.3. rekrytointijärjestelmän kautta >>

Jaa sosiaalisessa mediassa