Ihmisiä rekrytointi-ilmoituksen kuvituskuvassa.
20.9.2022
Haluatko olla mukanamme tekemässä yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea?

Etsimme ammattitaitoista  

viestintäasiantuntijaa 

viestintäyksikköömme Helsinkiin. 
 
Tehtäviisi kuuluu monipuolinen sisällöntuotanto eri kanaviin, somemarkkinointi sekä kampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen. Työhön liittyy myös jäsenistömme ja asiantuntijoidemme sparrausta ja koulutusta.   
 
Edellytämme alan korkeakoulututkintoa ja monikanavaisen sisällöntuotannon vahvaa hallintaa. Hahmotat kokonaisuudet, erotat olennaisen ja osaat pukea tavoitteet kohderyhmiä puhutteleviksi viesteiksi ja tarinoiksi eri kanaviin.  
 
Arvostamme monipuolista viestinnän osaamista, aloitteellista ja aktiivista työotetta, hyvää organisointikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. 
 
Pääset mukaan osaavaan ja mukavaan työtiimiin tekemään merkityksellistä työtä esteettömissä toimitiloissa Helsingin Mannerheimintiellä sekä etänä. Käytettävissäsi ovat lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä työterveyshuolto. Panostamme myös ammatilliseen kehittymiseen.

Työ alkaa lokakuussa tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.  
  
Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si viimeistään 30.9. mennessä osoitteeseen sinikka.rantala@invalidiliitto.fi.  
 

Lisätietoja: viestintäjohtaja Sinikka Rantala to 22.9. klo 14–15 tai pe 23.9. klo 9–10, sinikka.rantala@invalidiliitto.fi, p. 040 7152235 
 
Invalidiliitto on edistänyt ja kehittänyt fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää jo lähes 85 vuotta. Liittoon kuuluu 143 jäsenyhdistystä, joissa on 27 000 henkilöjäsentä.  

Jaa sosiaalisessa mediassa