kuvituskuva.
3.5.2023
Invalidiliiton verkkosivuilla sinua palvelee pian tekstivalinnoilla toimiva uusi tsättibotti. Bottimme kaipaa nyt itselleen sopivaa nimeä – anna ehdotuksesi ja voita palkinto.

Bottimme avulla voit saada vastauksen etsimääsi kysymykseen ajasta tai paikasta riippumatta. Botti ehdottaa sopivia aihealueita valintapainikkeiden avulla. Mikäli mikään botin tarjoamista vaihtoehdoista ei vastaa kysymykseesi, niin sinulla on myös aina mahdollisuus jättää palvelupyyntö asiantuntijoillemme, joiden kautta saat vastauksen asiaasi. 

Bottimme nimen tulisi olla persoonallinen, juuri Invalidiliitolle sopiva, massasta erottuva ja lähestyttävä. Ehdota nimeä täyttämällä tämä lomake.

Halutessasi voit osallistua samalla palkinnon arvontaan. Palkitsemme parhaan ehdotuksen K-ryhmän 50 euron arvoisella lahjakortilla. Lisäksi arvomme kaksi kahden hengen leffalippua muiden vastaajien kesken.  Invalidiliitto ei sitoudu valitsemaan kohteen nimeksi kilpailusta saatua nimiehdotusta ja Invalidiliitolla on oikeus suunnitella kohteen lopullinen nimi hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.   

 Viimeinen päivä jättää ehdotus nimikilpailuun on 15.5.2023

Jos sinua kiinnostaa tutustua syvällisemmin bottiimme ja auttaa sen kehitystyössä, niin tule mukaan testaajaksi ilmoittautumalla mukaan tästä linkistä 15.5. mennessä. Etsimme erityisesti testaajatiimiimme ruudunlukuohjelmaa käyttävää henkilöä. 

Jaa sosiaalisessa mediassa