Kolme nuorta muodostavat käsillä sydämen ja voitonmerkin.
13.4.2021
Nuorisoyhteistyö Seitti järjestää myös korona-aikana digitoimintaa, joka on suunnattu 13–29-vuotiaille nuorille.

Viimeisen vuoden aikana Seitissä on järjestetty monipuolista digitoimintaa kuten teemallisia tapahtumia, nettipelaamista, toiminnallisia iltapäiviä, CV-työpaja ja  naurujoogaa. Seitin maksuttomaan digitoimintaan on helppo tulla mukaan. Ajantasaiset tapahtumat löytyvät Seitin somekanavista Facebookista ja Instagramista. 

Seitissä suunnitellaan koronan jälkeistä aikaa jo innolla. Normaalioloissa Seitti järjestää valtakunnallisia tapahtumia ja paikallistoimintaa, jossa nuoret pääsevät tapaamaan ja jakamaan ajatuksia kasvotusten. Tämänhetkisissä suunnitelmissa on järjestää syksyllä paikallistoiminnan kehittämisviikonloppu, vaellusretki ja Halloween-juhlintaa.

Paikallistoimintaa pyritään aktivoimaan taas syksyllä, jolloin toiminta käynnistyy ainakin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa ja Rovaniemellä. Seitin paikallistoiminta on nuorten itsensä järjestämää ja ideoimaa toimintaa, jota Seitti tukee taloudellisesti. Syksyn suunnitelmissa on myös järjestää varhaisnuorten vanhemmille suunnattuja infoiltoja. 

Lisätietoja toiminnasta Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, kalle.jokinen@seittiweb.org tai puhelimitse 040 7388089. 

Seitin somekanavat: 

Facebook: https://www.facebook.com/NuorisoyhteistyoSeitti 

Instagram: nuorisoyhteistyo_seitti 

Ilmoittaudu Seitin ensiapukurssille 

Tervetuloa Seitin ensiapukurssille etänä la 24.4.2021 klo 12–17 . Iltapäivässä luvassa mielenkiintoinen ja hyödyllinen kurssi hätäensiavusta.  

Kurssin sisältö: 

• toiminta auttamistilanteessa
• tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
• 
painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö
• ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
• raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
• sokki
• tapaturmien ehkäisy
 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Seitin kotisivujen kautta.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa