Kesäinen kuva, jossa nainen hymyilee kameralle aurinkolasit päässä.
6.6.2019
Istahda valmiiseen ruokapöytään, nauti lomapaikan tarjoamasta ohjelmasta ja muiden lomailijoiden seurasta. Invalidiliiton ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon järjestämä Voimaa vertaisuudesta –loma pidetään Kyyhkylässä, Mikkelissä 15.-20.9.2019. Loma on suunnattu vain naisille.

Lomapaikka on esteetön ja sinne voi ottaa mukaan oman avustajan. Jos hakijalla on kunnan myöntämä henkilökohtainen avustaja, niin lomajärjestö maksaa hänen kulunsa. Avustajana voi toimia myös kaveri, mutta hän maksaa omat kulunsa.

Aikuisilta loman hinta on 20 €/vrk. Loma sisältää täysihoidon (aamiainen, lounas ja päivällinen), majoituksen kahden hengen huoneissa, lomapaikan palvelut sekä yleisen ja ryhmälle suunnatun ohjelman. Lisäksi lomalla on mukana Invalidiliiton lomaluotsi, joka osaltaan emännöi ryhmää. 

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein. Hakija itse perustelee lomatuen tarpeen vapaamuotoisesti hakemuksessa. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa lomalle hakijat. Matkat jokainen kustantaa itse.   

Loman saaminen ei vaadi minkään vammaisjärjestön jäsenyyttä. Hae heti, sillä hakuaika päättyy 15.6.2019 mennessä!  

Hakemukset ja lisätietoja MTLH:sta >> 

MTLH:n lomasihteeri
Liisa Moilanen 
050 406 4616 

Jaa sosiaalisessa mediassa