Ihmisiä rekrytointi-ilmoituksen kuvituskuvassa.
7.11.2022
Tule mukaan edistämään yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea!
Etsimme vaikuttamisesta kiinnostunutta viestintäasiantuntijaa viestintäyksikköömme Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu erityisesti laajan vaikuttamistoimintamme näkyväksi tekemistä yhteistyössä vaikuttamistoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Työ sisältää monipuolista sisällöntuotantoa eri kanaviin sekä erilaisten kampanjoiden suunnittelua ja toteuttamista. Työhön liittyy myös asiantuntijoidemme sekä jäsenistömme sparrausta ja koulutusta.   

Edellytämme alan korkeakoulututkintoa ja monikanavaisen sisällöntuotannon vahvaa hallintaa. Arvostamme monipuolista viestinnän osaamista, aloitteellista ja aktiivista työotetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Eduksi katsomme yhteiskunnan toimijoiden ja päätöksentekomekanismien tuntemuksen.

Pääset mukaan osaavaan ja mukavaan työyhteisöön tekemään merkityksellistä työtä esteettömissä toimitiloissamme Helsingin Mannerheimintiellä sekä etänä. Käytettävissäsi ovat lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä työterveyshuolto. Panostamme myös ammatilliseen kehittymiseen. 

Työ alkaa vuoden 2023 alussa tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.    

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si viimeistään 21.11. mennessä osoitteeseen sinikka.rantala@invalidiliitto.fi.  

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Sinikka Rantala ke 9.11. klo 15–16 tai pe 11.11. klo 13–14, sinikka.rantala@invalidiliitto.fi, p. 040 7152235

Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Liittoon kuuluu 143 jäsenyhdistystä, joissa on noin 26 000 ihmistä. www.invalidiliitto.fi  

Jaa sosiaalisessa mediassa