Etäluento tietokone
15.4.2020
Harvinaiset-yksikkö järjestää harvinaissairaille suunnattuja webinaareja huhti-toukokuussa. Webinaarien tavoitteena on tuoda iloa ja tarjota keinoja hyvinvoinnin lisäämiseen poikkeusolosuhteiden keskelle.

Itsemyötätunnon lisääminen poikkeusolosuhteissa -webinaari

Miten tukea mielen hyvinvointia? Entä miten vapautan voimavaroja kuormittavien asioiden keskellä? Webinaarissa pureudutaan myötätuntokeskeisiin menetelmiin ja itseymmärrykseen hyvinvointivalmentaja Terttu Tolosen johdolla.

Harvinaissairaille suunnattu itsemyötätunto -webinaari torstaina 14.5 klo 17-18.30

Ilmoittaudu mukaan 13.5. mennessä tästä.

Seksuaalinen hyvinvointi ja harvinainen sairaus -webinaari harvinaisille naisille

Tule mukaan verkkoluennolle pohtimaan mitä seksuaalisuus ja seksuaalinen hyvinvointi ovat? Webinaarin vetäjänä toimii Tanja Roth, joka on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Tanjalla on useiden vuosien kokemus seksologisesta työstä myös harvinaisia sairauksia sairastavien parissa. Webinaarin keskusteluja ei nauhoiteta eikä verkkoluennolle ole pääsyä muilla kuin ilmoittautuneilla osallistujilla (max. 6 hlöä). Verkkoluento on tarkoitettu harvinaista sairautta sairastaville naisille ja naiseksi itsensä kokeville. 

Seksuaalinen hyvinvointi -webinaari harvinaisille naisille torstaina 19.5 klo 17.-18.30.

Huom. Webinaari on täynnä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin linkki verkkoluennolle maanantaina 18.5.

Webinaarit toteutetaan etäyhteydellä Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistuminen on helppoa ja tapahtuu tietokoneella tai älypuhelimella. Et tarvitse mikrofonia tai kameraa osallistuaksesi, vaan riittää että pääset nettiin. Saat sähköpostiisi kutsulinkin vähän ennen luentoa, jolla pääset osallistumaan muutama minuutti ennen luennon alkamista.

 

Menneet webinaarit

Hengitys ja liike arjen voimavarana tiistaina 28.4 klo 17-18.30

Fysioterapeutti ja ratkaisukeskeinen terapeutti Outi Kainunkangas ohjaa lempeitä ja kehoa avaavia harjoituksia, jotka sopivat harvinaissairaille.

Seksuaalinen hyvinvointi ja harvinainen sairaus 5.5. klo 17.-18.30

Tule pohtimaan seksuaalisuutta ja seksuaalista hyvinvointia erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Tanja Rothin johdolla. 

Jaa sosiaalisessa mediassa