Lounais-Suomen vaalipiiri

 • Sirpa Kumlander
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  36
  Sirpa Kumlander, eläkeläinen

  Olen 72-vuotias, eläkkeellä oleva äidinkielen lehtori. Toimin opettajana 32 vuotta pääasiassa peruskoulussa,
  osin myös lukiossa ja ammattikoulussa. Avioliitossa olen ollut yli 50 vuotta, olen myös lasten äiti ja isoäiti.
  Olen ollut syntymästäni asti liikuntavammainen. Lapsuuteni olen viettänyt maaseudulla Lounais-Suomessa viljelijäperheessä kotieläimineen, mutta asunut Turussa vuodesta 1970. Olin aktiivinen invalidiyhdistyksessä ja liitossa jo 1980-98. Eläkkeellä palasin takaisin töihin.

 • Anniina Sillanpää
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  37
  Anniina Sillanpää, toimistosihteeri

  Keväällä tuli mittariin 50 vuotta elettyä elämää ja 27 vuotta vapaaehtoistyötä omassa paikallisyhdistyksessä. Tällä hetkellä toimin puheenjohtajana. Toiminta jäsenten parissa sekä halu tukea ja auttaa heikommassa asemassa olevia on aina ollut minulle sydämen asia. Olen ollut mukana vaikuttamistoiminnassa vammaisneuvoston kautta ja kuulun Invalidiliiton alueelliseen vaikuttajaverkostoon. Olen ihmisläheinen, järjestelmällinen ja organisaatiokykyinen. Pyrin liittovaltuustoon nyt ensimmäistä kertaa.

 • Raija Kiviniitty
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  38
  Raija Kiviniitty, toimistosihteeri, eläkkeellä

  Haluan olla aktiivisesti mukana toteuttamassa esteetöntä ja yhdenvertaista Suomea kotiseutua unohtamatta. Tavoitteen saavuttamisessa minua auttavat mm. pitkä työura Invalidiliiton palveluksessa, aktiivinen toiminta Porin alueen jäsenyhdistyksissä sekä 12 vuoden kokemus Invalidiliiton liittovaltuustotyöskentelystä.

 • Heli-Pirvi Karjalainen
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  39
  Heli-Pirvi Karjalainen, kotiutushoitaja

  Olen 56 v Kankaanpään Seudun Invalidien puheenjohtaja. Perheeseeni  kuuluu poika ja 10 v kissa. Kankaanpään Seudun  Invalidit on perustettu 1967, olin silloin 3-vuotias. Siitä lähtien olen imenyt itseeni yhdistyksen tekemiseneloa, iloa ja vertaistukea.  Muistan mm käsityöillat, myyjäiset ja arvanmyynnit. Olen ollut puheenjohtajana 15 v. Siihen aikaan on mahtunut paljon eritoten iloa, mutta myös  tämä koronakurimus. Nyt uutta verta kehiin ja äänestämään numero 39!

 • Jussi Syrjälä
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  40
  Jussi Syrjälä, filosofian maisteri, eläkeläinen

  Äänestä luotettava vastuunkantaja edelleen Invalidiliiton valtuustoon. Sinnikäs vammaisten asioiden ajaja. itse vaikeavammainen yli 20 v. Ansiot: Invalidiliiton valtuusto 12 v, josta hallituksessa 4 v., VAU:n valtuusto 4 v, VAU:n Iloliikuttaja. Raision Vammaisneuvosto 4 v., Raision Seudun Invalidien hallituksen varapj. ja liikuntavastaava. Raision Loimun aktiivipelaaja 7 v., Soveltavan liikunnan esitaistelija Raision Seuraparlamentissa. Lounais-Suomen Neuroyhdistyksen aktiivijäsen. Suomen Latu/Raision Rinkka.

 • Ari Lehtinen
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  41
  Ari Lehtinen, entinen työmies

  60 ikävuotta päivä päivälta lähestysvä aviomies. Totuuden nimessä, tuo tavoite täyttyy vasta 2024. Ulvilan Seudun invalidien puheenjohtaja ja vapaaehtoistyössä toimiva, pyöratuoleileva eläkeläinen. Paljon en toki aikaiseksi saa, mutta siellä missä kykenen toimia, yritän olla mukana. Arvomaailmani on raamatusta ja sen koko ilmoituksesta. Eloa on paljon, mutta työmiehiä on vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että Hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa. Matt 9.37-38. Siunausta, nimessä Jeesuksen.

 • Lauri Levo
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  42
  Lauri Levo, eläkeläinen

  Toimin Noormarkun Seudun Invalidien ja Porin Vammaisneuvoston puheenjohtajana. Mielestäni tärkein tehtävä on vammaisten ihmisten auttaminen tasapuolisesti koko Suomessa.   

 • Virtanen Pirjo
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  43
  Pirjo Virtanen, eläkeläinen

  Ikä 74 vuotta. 
  Salon Invalidit ry:n  puheenjohtaja v. 2015 alkaen. Yhdistyksen hallituksessa ja vapaaehtoistoimijana v. 1990.
  Salon Syty ry:n hallitus v. 2006.
  Salon Omaishoitajat ry:n hallitus v. 2010. 

  Koulutus: kotisisar / kotipalveluohjaaja.
  Työhistoria: Salon kaupungin vanhuspalvelut 1972- 2012.
  Valtakunnan tason työryhmät:
  Salon kaupungin kunnallispolitiikassa 1984- 2012.
  Jäsenistön edunvalvoja Salosta.

 • Tellervo Mansikkamäki
  Lounais-Suomen vaalipiiri
  44
  Tellervo Mansikkamäki, kassamyyjä, eläkeläinen

  Ihmisläheisyys ja asiakaspalvelu ovat olleet sydäntäni lähellä 45-vuotisen työhistoriani aikana erilaisissa tehtävissä E-liikkeen palveluksessa. Olen toiminut lukuisissa kunnan, seurakunnan ja yhdistysten luottamustehtävissä. Olen Harjavallan Seudun Invalidien jäsen ja tällä hetkellä toimin myös yhdistyksen hallituksessa. Haluan vaikuttaa Invalidiliitossa ihmisten yhdenvertaisuuteen. Olen valmis tekemään vaikeitakin päätöksiä silloin, kun ne ovat liiton ja sen jäsenistön parhaaksi.