Sammutuspeite x 2 eri kuosia, koivu ja tiirat
Sammutuspeite on helppokäyttöinen ja edullinen kodin sammutusväline. Sen sammutusvaikutus on tukahduttava. Peite soveltuu myös sähkölaitepaloihin ja esimerkiksi rasvakattilapalon sammutukseen.

Sammutuspeite on yksi parhaista sammutusvälineistä myös tilanteessa, jossa ihmisen vaatteet syttyvät palamaan. Harjoittele peitteen käyttöä ennakolta.

Sammutuspeite on joka kodin tärkeä turvatuote. Peite tulee ripustaa lähelle sen mahdollisia käyttöpisteitä, esim. keittiöön, pesukoneen lähelle, grillin tai takan viereen. Ripusta tukevaan ripustimeen, jotta sinulla on mahdollisuus vetää peitto nopeasti ulos säilytyspussistaan.

Sammutuspeitettä on hyvä käyttää myös laitepalojen kuten esim. television tai akkulaturin sammuttamiseen sekä ihmisen päällä olevien vaatteiden sammuttamiseen. Peite on kätevä myös matkailuautossa ja -vaunussa, veneissä, mökillä jne. ja kaikkialla, missä on olemassa vähäinenkin palovaara.

Sammutuspeite on toiminnaltaan varma ja yksinkertainen. Se on helposti ja nopeasti vedettävissä esiin suojapussistaan. Peite tulee levittää palavan kohteen esim. kattilan, koneen, TV:n tai maton päälle mahdollisimman ilmatiivisti, jolloin se tukahduttaa liekit. Samalla kädet voidaan suojata kankaan yläosalla.

Tutustu käyttöohjeisiin (pelastustoimi.fi) huolella ja harjoittele sammutusta sekä oikeaoppista käsiä suojaavaa otetta etukäteen.

Pelastuslaitokset lähtevät vuosittain noin 1000 kertaa hälytystehtävään syyn ”valvomaton ruuanlaitto” takia. (Lähde: tukes.fi)


Tuotetiedot

Sammutuspeite vastaa EN1869:2019 standardia.
Peitteen koko levitettynä: 120 x 180 cm

Kaksi eri kuosia: Koivu ja Tiira, mainitse tilauksen yhteydessä valintasi.

Sammutuspeitteen materiaali on myrkytön lasikuitukangas ja se on pakattu siistiin suojapussiin, joka on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä nailon/PVC-kankaasta. Suojapussin yläreunassa on purjerengas, josta sammutuspeite voidaan ripustaa saataville. Kerran palossa käytetty peite on korvattava uudella.

Hinta kotitalous 60 €/kpl (sis. alv. 24 %), yritykset 60 €/kpl ( + alv. 24 %)

Jaa sosiaalisessa mediassa