Havainnekuva digitaalisten palveluiden vaikutuksesta ihmisten elämään.
6.2.2023
Digitaalisten palveluiden kehitysprojektin tavoitteena on rakentaa turvallisia, saavutettavia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja sidosryhmien tarpeiden pohjalta.

Digitaalisten palveluiden suunnitelma valmistui vuoden lopussa. Siinä nostettiin esille ja työstettäväksi kaksi palveluideaa:

  1. neuvontaa tukeva bottiratkaisu ja
  2. toimintatapa, foorumi tai digitaalinen paikka, joka mahdollistaa sen, että voi tulla yhteisössämme kuulluksi ja nähdyksi sekä olla myös hyödyksi.

Neuvonnan bottiratkaisua työstämään päätettiin koota oma työryhmä. Tulemme kutsumaan kevään aikana, projektin edetessä, kehittämistyössä jo mukana olevia ja uusia asiasta kiinnostuneita osaksi testiryhmää.

Toimintatapaa, foorumia tai digitaalista paikkaa, joka mahdollistaa sen, että voi tulla yhteisössämme kuulluksi ja nähdyksi työstävät eteenpäin Metropolian sosiaali- ja terveyspuolen opiskelijat Minno-projektissa. Lue lisää projektista osoitteesta www.soste.fi/minno-projekti/.

Mikäli huomaat kiinnostuksesi heräävän ja haluat tulla mukaan, niin ilmoittaudu pian osooitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/4AE8E85603D92196. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 9.2.

Tapaamiset ovat pääosin verkkotapaamisia, mutta joihinkin tapaamisiin toivomme osallistujia paikan päälle.

Jaa sosiaalisessa mediassa