Ihmisiä rekrytointi-ilmoituksen kuvituskuvassa.
4.11.2022
Tule mukaan rakentamaan yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea! Työ Invalidiliitossa tarjoaa näköalapaikan suuressa ja tunnetussa vammaisjärjestössä sekä mahdollisuuden auttaa vammaisia ihmisiä heidän perus- ja ihmisoikeuksiensa toteutumisessa. Kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin. Työyhteisön yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus on meille tärkeä arvo.

Haemme nyt yhteiskuntasuhdeyksikköömme juristia, joka on perehtynyt erityisesti sosiaalioikeudellisiin kysymyksiin.  

Tehtäviisi kuuluvat vammaisia ihmisiä koskevan yhteiskunnallisen keskustelun sekä lainsäädäntöhankkeiden seuraaminen ja analysointi erityisesti juridisesta näkökulmasta, lausuntojen ja kannanottojen kirjoittaminen, asiantuntijakuulemisiin osallistuminen sekä jäsenistömme neuvonta.  

Edellytämme sinulta oikeustieteellistä ylempää korkeakoulututkintoa, yhteiskunnan toimijoiden ja päätöksentekomekanismien tuntemusta, kykyä nopeaan reagointiin ja itsenäiseen ajatteluun sekä suomen kielen selkeää kirjallista ja suullista ilmaisua. Muu kielitaito luetaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja täsmällinen etkä häkelly, vaikka samanaikaisesti olisi meneillään useita työtehtäviä.  

Arvostamme kosketuspintaa vammaisuuteen, YK:n vammaissopimuksen tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.    

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi osana ammattitaitoista työyhteisöä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Työskentelemme sekä esteettömässä toimitalossa Helsingin Mannerheimintiellä että etänä.  

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa yhteiskuntasuhdejohtaja Laura Andersson puh. 040 7517225 torstaina 10.11. klo 10–11 tai sähköpostitse laura.andersson@invalidiliitto.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 18.11.2022 osoitteeseen laura.andersson@invalidiliitto.fi

Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Liittoon kuuluu 143 jäsenyhdistystä, joissa on noin 26 000 ihmistä. www.invalidiliitto.fi  
 

Jaa sosiaalisessa mediassa