Kolme lasta ui altaassa

Vammaisliikunnan Tuki ry jakoi avustuksia eri liikuntalajeihin

10.5.2019
Vammaisliikunnan Tuki ry jakoi taloudellista tukea liikuntavammaisten henkilöiden liikuntaharrastuksiin.

Yhdistyksen tavoitteena on tukea erityisesti uudenlaista liikuntatoimintaa. Jaettava summa oli 22 700 €, joka jaettiin 27:lle vammaiselle henkilölle tai Invalidiliiton jäsenyhdistykselle. Tämän kevään suosituin kohde hakemuksille oli yhdistysten vesiliikunta. Hakemuksia tuli myös harvinaisempiin kohteisiin kuten para-agilityyn ja pyörätuolimiekkailuun. Yhdistykseltä voivat saada tukea Invalidiliiton jäsenyhdistykset ja heidän jäsenensä.

Vammaisliikunnan Tuki ry:n hallituksen muodostaa Invalidiliitto ry:n hallitus, joka on nimennyt erillisen avustustoimikunnan koordinoimaan avustusten jakoa ja avustuskohteiden valintaa.

Lisätietoja Vammaisliikunnan tuesta >>
Mika Saastamoinen puh. 044-7651375, mika.saastamoinen@invalidiliitto.fi