kuva gunilla lindqvistista
Diagnoosi: Ehlers-Danlos oireyhtymä, yliliikkuvuus, kipukroonikko, kilpirauhasen vajaatoiminta

Urallani toimin asiantuntijana ilmailualalla, nykyisin olen työkyvyttömyyseläkkeellä.Harrastan matkailua, elokuvia, lukemista, vapaaehtoistyötä ja olen positiivinen ja sosiaalinen nainen.
Luennoidessani kerron alussa lyhyesti taustastani ns. terveestä ihmisestä vammaiseen. Sen jälkeen luento kohdistuu tilattuun aiheeseen, kohderyhmä huomioon ottaen. 

Luennoin mielelläni sairaudestani, arjestani, pyörätuoleista ja muista apuvälineistäni, henkilökohtaisesta avusta, vertaistuesta, hyväksymisestä, haastavista asiakastilanteista jne. 


Gunilla esittäytyy

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kokemustoiminta

Kokemustoimija on tehtäväänsä koulutettu vammainen, pitkäaikaissairas tai heidän läheisensä, joka välittää kokemustietoa eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille. Kokemustietoa hyödynnetään opetuksen lisäksi enenevässä määrin palveluiden suunnittelussa, arvioinnissa ja kehittämisessä. He voivat olla mukana esimerkiksi työryhmissä, jossa kehitetään hoitopolkuja tai arvioidaan palveluja.

Koulutuksia ja tapahtumia

Invalidiliiton koulutuksen tavoitteena on edistää jäsenistön ja muiden fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä tukea yhdistysten toimintaa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja ja tilauskoulutusta eri kohderyhmille.