kuva jari härkälästä
Diagnoosi: selkäydinvamma

Olen 56 v. mies Helsingistä. Osittaisen selkäydinvamman johdosta minulla on tetraplegia eli neliraajahalvaus. Tämä tapahtui kaatumisen seurauksena 2015. Kerron mielelläni kokemuksistani kuntoutumisestani sekä selviytymisestä arjessa, arjen haasteista, avun tarpeesta, kipeistä yksityiselämän asioista sekä suhtautumisesta vammaisiin. Istun pyörätuolissa, pystyn kävelemään keppien kanssa sisätiloissa. Kuntoutumisen fyysiset ja henkiset voimavarat ja niiden käyttö on myös lempiaiheitani.

blogi:
http://jariharkala.blogspot.fi/

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kokemustoiminta

Kokemustoimija on tehtäväänsä koulutettu vammainen, pitkäaikaissairas tai heidän läheisensä, joka välittää kokemustietoa eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille. Kokemustietoa hyödynnetään opetuksen lisäksi enenevässä määrin palveluiden suunnittelussa, arvioinnissa ja kehittämisessä. He voivat olla mukana esimerkiksi työryhmissä, jossa kehitetään hoitopolkuja tai arvioidaan palveluja.

Koulutuksia ja tapahtumia

Invalidiliiton koulutuksen tavoitteena on edistää jäsenistön ja muiden fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä tukea yhdistysten toimintaa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja ja tilauskoulutusta eri kohderyhmille.