Jari Härkälä,Helsinki

kuva jari härkälästä
Diagnoosi: selkäydinvamma

Olen 56 v. mies Helsingistä. Osittaisen selkäydinvamman johdosta minulla on tetraplegia eli neliraajahalvaus. Tämä tapahtui kaatumisen seurauksena 2015. Kerron mielelläni kokemuksistani kuntoutumisestani sekä selviytymisestä arjessa, arjen haasteista, avun tarpeesta, kipeistä yksityiselämän asioista sekä suhtautumisesta vammaisiin. Istun pyörätuolissa, pystyn kävelemään keppien kanssa sisätiloissa. Kuntoutumisen fyysiset ja henkiset voimavarat ja niiden käyttö on myös lempiaiheitani.

blogi:
http://jariharkala.blogspot.fi/

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kokemustoimijuus | kokemusasiantuntijuus

Kokemustoiminnassa hyödynnetään kokemustietoa eri alojen opetuksessa tai ammattilaisten täydennyskoulutuksessa. Yhä useammin kokemustoimijat osallistuvat myös sosiaali- ja terveysalalla palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. He voivat olla mukana esimerkiksi työryhmissä, jossa kehitetään hoitopolkuja tai arvioidaan palveluja.

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.