Yhteiskuntasuhteet

Yhdenvertaisuutta maanpuolustukseen

Harvat ja valitut kutsutaan valtakunnalliselle maanpuolustuskurssille. Tämä kunnia osui kohdalleni ja osallistuin loppuvuonna 2019 kurssille numero 231. Hieno kokemus, joka jatkuu joulukuisesta todistustenjaosta huolimatta - sanovat nimittäin, että "kurssi ei lopu koskaan". 

Lue lisää

Tahdon asia

Politik är att vilja – politiikka on tahdon asia. Näin sanoi Ruotsin pitkäaikainen pääministeri Olof Palme. Tahdon asia on myös se, miten yhteiskunta huolehtii jäsentensä mahdollisuudesta osallistua työelämään.

Lue lisää

Henrik Gustafsson

Työskentelen yhteiskuntasuhdeyksikössä lakimiehenä tarkoituksena vaikuttaa laaja-alaisesti vammaisten henkilöiden ihmis- ja perusoikeuksiin.

Lue lisää

Petteri Pitkänen

Invalidiliiton neuvontapalvelut ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Lue lisää

Kansanedustajat mukana haasteessa

Invalidiliitto oli torstaina 30. marraskuuta eduskunnassa kertomassa toimeentulohaasteesta.

Lue lisää

Laura Andersson

Olen yhteiskuntasuhteiden ja vaikuttamistyön verkostoitunut ammattilainen. Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri.

Lue lisää

Kirsi Tervamäki

Toimin Invalidiliiton konserniviestinnässä viestintäasiantuntijana. Työtehtäviini kuuluu mm. ulkoinen viestintä, kuten kotisivut, sosiaalinen media, erilaiset kampanjat ja kouluttaminen.

Lue lisää

Vammaispolitiikka

Vaikuttamisen tavoitteena on kehittää ja turvata erityisesti eri tavoin fyysisesti vammaisten ihmisten arjessa palveluita ja tukitoimia. Ne liittyvät usein avustamiseen, asumiseen, liikkumiseen ja omannäköisen elämän kokonaisuuteen.

Lue lisää