Heittoliina pussissaan
Heittoliina kuuluu mm. veneiden katsastusvarusteisiin. Se on hyvä tarvaväline myös laiturin, kesämökin ja uimarannan vakiopelastusvarusteeksi. Sitä suositellaan myös pilkkijöiden ja matkalulistelijoiden sekä muiden jäällä liikkujien varusteisiin. Kelluvasta pussista ja köydestä koostuvan heittoliinan avulla veteen pudonnutta voidaan auttaa nopeasti.

Heittoliina on monipuolinen ja helppokäyttöinen pelastusväline. Kelluvan köydän päässä heittopaino, joten köyden heittäminen onnistuu helposti muutaman harjoittelukerran myötä.

Pelastuskäytön ohella heittoliinaa voidaan käyttää myös aluksen saattamisessa laituriin. Liinat heitetään aluksen kannelta satamassa odottaville henkilöille, jotka vetävät veneen/laivan laituriin.

Kaveri on paras turvavaruste, liikuit sitten tutulla vesistöalueella, lähijäällä tai vieraalla alueella. Ennen reissuun lähtöä kannattaa myös kertoa lähimmäisille, mihin olet menossa, jotta sinua osataan tarvittaessa kaivata.

Varusta reppusi sivutaskuun kiinnitetyllä heittoliinalla aina jäällä tai vesistön lähellä liikkuessasi. Voit tarvittaessa auttaa toista nopeasti.

Tuote heittoliina 20 m, pussin koko: 11 x 43 cm paino: 500 g, sekä pussi että köysi on valmistettu kelluvasta materiaalista. Pussin suulla tarrasulkija. Mukana käyttöohjeet.

Hinta  kuluttajille 60 €/kpl (sis. alv. 24 %), yrityksille 60 €/kpl (+ alv. 24 %)

Värit sinivalkoinen

Turvaa arkeen ja harrastuksiin!

Tilaukset ja tiedustelut:

Jaa sosiaalisessa mediassa