TUU MESSIIN, NYT LIIKUTAAN!

- tapahtuma lapsiperheille ja nuorille

Turussa Ruiskatu 8 (Turun AMK)

22.4. klo 10–14

Liikunnan ilo, uuden oppiminen ja rohkeus kuuluvat kaikille. Erilainen liikkuja voi silti olla liikkuja. Vammaiset tai pitkäaikaissairaat lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja, saavat tietoa harrastuksista ja tapaavat paikanpäällä paralympiaurheilijoita. Vanhemmille tarjolla on lajitietoa ja vinkkejä arjen liikuntaan sekä ravitsemukseen.

Järjestäjät: Invalidiliitto ry, Harvinaiset-yksikkö sekä TYKS lastenklinikka
Yhteistyössä: Paralympiakomitea
apahtuman toteuttaja: Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat
Tukija: Lapsellista ry

ESITTÄYTYMÄSSÄ

Pyörätuolikelaaja Henry Manni, ratsastajaFanny Bengs-Pentikäinen, uimari Meri-Maari Mäkinen. Lajikokeiluna mm tanssi, uinti, sähly, judo, sisäcurling, pyörätuolikoripallo, yleisurheilu, pyörätuolikelaus. Lisäksi mukanaovat myös VAU ja Valtti-ohjelma, Malike, tt-pistessä aistihuone, ft-piste ja pienemmille pehmolelupoliklinikka (oma lelu mukaan). Paikalla myös klovni.

Etukäteen ilmoittautuneille tarjolla maksuton keittolounas. Ilmoittaudu tästä:

Lisätietoja: mirja.t.heikkila@invalidiliitto.fi

Lataa PDF -esite

Harvinaiset-yksikön uutiskirje

- tammikuu 2017
- helmikuu 2017

Harava-lehti (harvinaiset vamma- ja sairausryhmät)

Harava 2/2016
Harava 1/2016