Ajatuksia Invalidiliiton kehitysyhteistyöstä vuonna 2021

Millaiset ovat tuntemukseni Invalidiliiton kehitysyhteistyöstä vuoden 2021 päättyessä? Takana on pandemiasta huolimatta tuloksellinen vuosi molemmissa Afrikan kumppanimaissamme eli Sambiassa ja Etiopiassa. Uudet virtuaalisen kanssakäymisen mahdollisuudet ovat myös tiivistäneet Invalidiliiton yhteydenpitoa molempien kumppaneidemme eli ZNAPDin ja DDI:n kanssa.

Lue lisää

Webinaari: Invalidiliiton kehitysyhteistyö Sambiassa ja Etiopiassa

Invalidiliiton kv. asioiden koordinaattori Laura Poussa kertoo Invalidiliiton kehitysyhteistyöstä Sambiassa ja Etiopiassa.

Lue lisää

Sambian vammaiset ihmiset saivat äänensä kuuluviin

Oman vammaisjärjestön monipuolinen koulutus ja tukitoimet sekä toimeentulohankkeet saivat kiitosta sambialaisilta liikuntavammaisilta ihmisiltä. Tämä käy ilmi Invalidiliiton Sambian sisarjärjestö ZNAPDin eli Sambian liikuntavammaisten ihmisten valtakunnallisen yhdistyksen tekemästä selvityksestä.

Lue lisää

Hankekuulumisia Etiopiasta

Invalidiliitto järjesti yhteistyössä paikallisen etiopialaisen kumppanijärjestönsä DDI:n ja Addis Abeban yliopiston kanssa järjestyksessään jo toisen esteettömyysaiheisen koulutuksen Addis Abeban yliopiston arkkitehtiopiskelijoille.

Lue lisää

Kehykuulumisia

Olimme taas mukana KEPAn Maailma kylässä –festareilla toukokuussa Helsingin Kaisaniemessä 26.-27.5. Liiton kehytoiminta Sambiassa ja Etiopiassa kiinnosti kävijöitä, joita oli ennätysmäärä tänä vuonna. Lisäksi järjestimme ruotsalaisten kanssa ad-hoc tapaamisen Tukholmassa etiopialaisten kanssa .

Lue lisää

Invalidiliiton kehitysyhteistyö jatkuu Sambiassa ja Etiopiassa

Invalidiliiton kehitysyhteistyö Sambiassa ja Etiopiassa on osa kahdeksan suomalaisen vammaisjärjestön toteuttamaa vammaiskumppanuusohjelmaa. Vammaiskumppanuus ry hallinnoi ja koordinoi vammaiskumppanuusohjelmaa.

Lue lisää

Terveisiä Etiopiasta ja Vammaiskumppanuuden seminaareista Addiksessa

Vammaiskumppanuus ry järjesti parisen viikkoa sitten kaksi seminaaria Addis Abebassa, joihin osallistuin Invalidiliiton edustajana. Mukana oli myös etiopialaisen kumppanijärjestömme edustajat.

Lue lisää

Sambian Chongwessa kokoonnuttiin naisasioiden äärelle

Invalidiliiton kehitysyhteistyön kumppanijärjestö järjesti viime viikolla kolmepäiväisen seminaarin naisjäsenilleen Sambian Chongwessa.

Lue lisää tästä 

Invalidiliiton kehitysyhteistyö mukana Maailma kylässä -festivaalilla

Invalidiliiton kehitysyhteistyö osallistuu Maalima kylässä -festivaalille Helsingin Kaisaniemessä 27. -28.5.2017.

Lue lisää tästä