Yhdistystoiminta

Reilu ja elinvoimainen yhdistys

Kurssilla saat uusia toimintatapoja yhdistyksen johtamiseen yhteistyötyössä, toiminnan osallistavaan suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen sekä tukea omaan jaksamiseen.

Lue lisää

Nuoret yhdistysaktiivit

Viikonloppuna otat haltuun yhdistystoiminnan perusasiat, jaat kokemuksia ja rakennat verkostoa - hauskan pitämistä unohtamatta.

Lue lisää

Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssi

Kurssilla perehdyt yhdistystoiminnan perusteisiin. Kurssin jälkeen tiedät mitä yhdistystoiminta pitää sisällään, osaat määritellä luottamushenkilöiden tehtävät ja vastuut, ymmärrät mitä yhdistyksen toiminnan vuoteen kuuluu, osaat toimia kokouksessa ja järjestää kokouksen sekä tiedät erilaisia tapoja huolehtia yhdistyksen jäsenistä.

Lue lisää

Sanna Leppäjoki-Tiistola

Työskentelen Lounais-Suomen alueella järjestöasiantuntijana tukien paikallisyhdistysten toimintaa ja tehden vaikuttamistyötä Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Lue lisää

Tukea yhdistysten neuvontaan

Kurssilla saat tietoa lainsäädännön muutoksista sekä tukea yhdistyksen neuvonnan kehittämiseen.

Lue lisää

Voimaa vaikuttamiseen!

Kurssilla saat tietoa, välineitä ja tukea paikalliseen ja alueelliseen vaikuttamistoimintaan.

Lue lisää

Terhi Jussila

Toimin Invalidiliiton järjestöjohtajana. Vastuullani on liiton järjestötoiminnan monimuotoinen kokonaisuus.

Lue lisää

Reilua yhdistystä rakentamassa

Invalidiliitto käynnisti vuoden 2017 keväällä Reilu Yhdistys- teeman, jolloin avautui kaikille Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäsenille suunnattu jäsenkysely. Kysely tavoitti yhteensä 298 henkilöä, koostuen sekä valtakunnallisten että paikallisyhdistyksien jäsenistä.

Lue lisää

Aluetoiminta

Liittomme muodostuu kahdeksasta alueesta. Niiden sisällä yhdistykset ja niiden jäsenet tekevät yhteistyötä muun muassa vaikuttamistoiminnan koulutusten ja erilaisten tapahtumien järjestämiseksi.

Lue lisää

Jäsenyhdistysten yhteystiedot

Näiltä sivuilta löydät Invalidiliiton jäsenyhdistysten yhteystiedot.

Lue lisää

Yhdistystoiminnan perusteet

Yhdistymisvapaus on yksi Suomen perustuslaissa säädetyistä perusoikeuksista. Jokaisella on siis oikeus perustaa yhdistyksiä sekä oikeus liittyä tai olla liittymättä yhdistyksiin. Yhdistyslaki ja säännöt ohjaavat toimintaa.

Lue lisää

Webinaarit

Tältä sivulta löydät linkit Invalidiliiton webinaarien tallenteisiin sekä tulevat webinaarit.

Lue lisää tästä