kuvituskuva.
Uuden jäsenrekisterin myötä Invalidiliitto tarjoaa jäsenyhdistysten jäsenille uuden asiointipalvelun. Asiointipalveluun pääsee kirjautumaan Invalidiliiton verkkosivuilta ja se edellyttää, että jäsenen sähköpostiosoite on tallennettuna jäsenrekisteriin.

Sähköistä asiointipalvelua on helppo käyttää niin tietokoneella kuin mobiililaitteella. Sähköinen jäsenkortti on palvelussa ja näin aina mukana puhelimessa. Asiointipalvelu on jäsenille maksuton. Sisäänkirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite, joka on kirjattu jäsenrekisteriin, ja jäsennumero.

Jos jäsentiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta, ilmoita se oman yhdistyksesi yhteyshenkilölle.
Asiointipalvelussa jäsenet voivat tarkastella ja päivittää omia jäsentietojaan, maksaa jäsenmaksunsa, katsoa jäsenetuja, yhteystietoja ja avata tai tulostaa jäsenkortin. Asiointipalvelussa näkyvät liiton tapahtumat, joihin pääsee suoraan ilmoittautumaan. Yhdistykset voivat myös tiedottaa jäseniään jäsenpalvelun kautta. Jäsenpalvelun myötä jäsen pääsee lukemaan sähköistä It-lehteä it-lehden verkkosivujen kautta osoitteessa www.it-lehti.fi > Verkkolehti jäsenille

Asiointipalvelun kirjautumisessa on käytössä tietoturvallinen kaksivaiheinen tunnistautuminen. Kirjautuminen pitää vahvistaa varmenteella, joka tulee sähköpostiin ja rekisterin tallennettuun puhelinnumeroon. Ensimmäisen kerran kirjauduttaessa tulee tilata uusi salasana. Asiointipalvelun “Jäsenille” -linkki löytyy Invalidiliiton etusivulta www.invalidiliitto.fi oikeasta yläkulmasta.  

Tältä sivulta löytyy ohje asiointipalvelun käyttöönottoon.

Jaa sosiaalisessa mediassa