Sopeutumisvalmennus

Sopeutumisvalmennuskursseillamme sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia saman kokeneiden kanssa ja ehkä oppia heiltä jotakin uutta. Tarjoamme voimavarakursseja ja pari- ja perhekursseja.

Kaipaatko tukea arjessa pärjäämisessäsi ja haluatko keskustella muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa? Sairastuminen tai vamma aiheuttaa usein erilaisia haasteita arkeen, työhön ja vapaa-aikaan. Myös ihmissuhteiden ylläpito läheisiin ihmisiin vaatii oman aikansa ja paikkansa. 

Sopeutumisvalmennuskurssilla sinulla on mahdollisuus irtautua arjestasi ja pysähtyä hetkeksi sekä arvioida omaa tilannettasi eri näkökulmista. Saman kokeneiden kanssa voit jakaa kokemuksiasi ja ehkä oppia heiltä jotakin uutta. 

Kurssit on tarkoitettu fyysisesti vammaisille ihmisille ja heidän läheisilleen.

Teemalliset sopeutumisvalmennuskurssit

Rasittaako vamma tai sairaus kohtuuttomasti sinua vai kaipaatko neuvoja ja vertaistukea arkeasi helpottamaan? Etsitkö uutta puhtia tai keinoja pärjätä kivun tai tuoreen proteesin kanssa?  

Voimavarakursseilla löydetään uusia voimia ja keinoja arjen haasteiden helpottamiseksi.

Pari- ja perhekurssit

Miten nivoutuvat yhteen perhearki ja toisen vanhemman vamma tai sairaus? Miten käy parisuhteen ja miten lapset pärjäävät? Onko ketään muuta, joka on kokenut saman?

Pari- ja perhekursseilla keskustellaan, etsitään vastauksia ja jaetaan kokemuksia. Kursseilla rentoudutaan mukavan ohjelman parissa ja irrottaudutaan arjesta viihtyisässä paikassa. Perhekursseilla myös lapset on huomioitu.

Vuoden 2017 kurssit

 

Puhetta perheeseen -perhekurssi, 23 -26.11.2017, Naantalin kylpylä

 

Vuoden 2018 sopeutumisvalmennuskurssien tiedot ilmestyvät tänne joulukuussa 2017.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa