useasta eri kuvasta tehty sope-kooste

Teemalliset kurssit

Rasittaako vamma tai sairaus kohtuuttomasti sinua tai kaipaatko neuvoja ja vertaistukea arkeasi helpottamaan? Etsitkö uutta puhtia tai keinoja pärjätä kivun tai tuoreen proteesin kanssa? Teemallisilla kursseilla löydetään uusia voimia ja keinoja arjen haasteiden helpottamiseksi.

Kaikki kurssimme pohjautuvat vertaisuuteen ja ryhmämuotoiseen työskentelyyn. Kurssin aikana saat vertaistukea jakamalla kokemuksia ja oppimalla toisilta, samankaltaisessa elämäntilanteessa olevilta. Kursseilla rentoudutaan mukavan ohjelman parissa ja irrottaudutaan arjesta viihtyisässä paikassa.

Kurssit ovat aikajärjestyksessä, seuraavaksi alkava kurssi ensimmäisenä. Pääset hakemaan kurssille jokaisen kurssin kohdalta löytyvästä linkistä.

 

Tämän vuoden kurssien hakuajat ovat päättyneet. Vuoden 2021 kurssit julkaistaan vuoden vaihteessa, seuraa ilmoittelua täällä ja IT-lehdessä!

 

Etäsopeutumisvalmennus

 

Sopeutumisvalmennus ei ole enää välimatkoista kiinni: nyt voit osallistua myös kotoa käsin.

Nämä kurssit eivät ole myöskään diagnoosista kiinni vaan suunniteltu eri tavoin sairastaville ja vammautuneille. Kymmenen järjestöä kehittävät yhdessä sopeutumisvalmennusta hankkeessa, jonka päätavoite on tuottaa hyvinvointia verkkokursseille osallistuville asiakkaille.

Tästä pääset suoraan Etäsopen omille kotisivuille.

Jaa sosiaalisessa mediassa