Kukkia EDS seminaari
Päivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja Ehlers-Danlosin oireyhtymästä (EDS) lääkäräreiltä ja fysioterapeutilta. Lisäksi ohjelmassa on Suomen Ehlers-Danlos -yhdistyksen tervehdys sekä Invalidiliiton tutkimusjohtaja Sinikka Hiekkala kertoo valmisteilla olevasta EDS-tutkimuksesta.

Seminaarissa käsitellään Ehlers-Danlos sairauden erityispiirteitä sekä hoitoa ja kuntoutusta. Ilmoittautuneille lähetetään seminaarin ohjelma ohjeineen syyskuun alussa sähköpostilla.

Aika: perjantaina 11.9.2020 klo 9-16.30

Paikka:  Verkkoseminaari lähetetään Nykytaiteen museo Kiasman tiloista Helsingistä (Mannerheiminaukio 2). Osallistuminen tapahtuu älypuhelimen tai tietokoneen välityksellä sähköpostilinkin kautta. Paikan päälle Kiasmalle voi osallistua 35 henkilöä. 

Kohderyhmä: EDS:ää sairastavat, heidän läheisensä ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Järjestäjä: Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö, Reumaliiton harvinaistoiminta ja Suomen Ehlers-Danlos yhdistys.

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt mutta seminaaria pääsee seuraamaan tapahtumasivun kautta, joka löytyy seminaariohjelmasta: Verkkoseminaarin ohjelma

Lisätietoja: Tanja Lehtimäeltä Invalidiliitosta 040 728 1737 / tanja.lehtimaki@invalidiliitto.fi tai Jaana Hirvoselta Reumaliitosta 0400 760 054 / jaana.hirvonen@reumaliitto.fi.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa