Musta pohja, neonvärisiä palmuja ja teksti "summer"
Järjestämme 13-17 -vuotiaille harvinaista sairautta sairastaville nuorille päiväleirinä kesäpäivät, joiden ohjelma tapahtuu Helsingissä ja Espoossa.

Tule mukaan kesän mahtavimpaan tapaamiseen: Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö ja Uudenmaan Lihastautiyhdistys järjestävät yhteistyössä 13-17 -vuotiaille harvinaista sairautta sairastaville nuorille päiväleirin, jonka ohjelma tapahtuu Helsingissä ja Espoossa. Kesäpäivät pidetään 14.-16.6.2021 (ma-ke) ja ohjelmaa on päivittäin klo 12.-16.00.

Kesäpäivien ohjelmassa on hauskanpitoa, improvisaatiota, ulkopakopeliä, uusia kokemuksia ja elämyksiä sekä kaikenlaista mukavaa yhdessä tekemistä. Ohjelmaa on järjestämässä myös nuorten vapaa-ajan toimija Nuorisoyhteistyö Seitti. Vierailemme päivien aikana muun muassa Skatan tilalla Vuosaaressa.

Ohjelma tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten kannattaa varautua säänmukaiseen pukeutumiseen. Kesäpäivät ovat osallistujille maksuttomat sisältäen ohjelman ja lounaan. Jokainen vastaa matkakuluista itse. Emme järjestä majoitusta.

Huomioimme koronatilanteen vaikutukset toiminnassamme ja teemme tarpeen mukaan muutoksia ohjelmaan.

llmoittaudu kesäpäiville mukaan viimeistään 6.6. 

Lisätietoja: 

Jenni Kuusela, jenni.kuusela@invalidiliitto.fi, puh. 044 765 0410

Jaa sosiaalisessa mediassa