Nuoria terveydenhuollon palveluissa.
Tule mukaan yhteiseen iltaan, jossa käsitellään nuoren siirtymävaihetta kohti harvinaissairauden hyvää hoitoa aikuisiässä.

Harvinaista sairautta sairastavan nuoren siirtymävaihe eli niin sanottu nivelvaihe aikuispuolelle voi olla haasteellinen paitsi nuorelle itselleen, niin myös koko perheelle. Nivelvaiheessa tutut hoitokontaktit muuttuvat ja nuori alkaa ottamaan yhä enemmän vastuuta omista asioistaan, kuten myös omasta sairauden hoidosta.

Saat illan aikana tietoa ja kokemuksia harvinaissairaiden nuorten nivelvaiheen eli transition haasteista ja keinoista saada hyvää harvinaissairauden hoitoa aikuisiässä. Verkkoillassa kuullaan asiantuntijoita ja harvinaissairaita nuoria ja heidän vanhempiaan. Tapahtuman aikana voit osallistua äänestyksiin ja esittää kysymyksiä tai kommentoida käytyä keskustelua chatin avulla. Tule poimimaan hyvät vinkit talteen!

Aika: tiistaina 21.11.2023 klo 17.00–19.00

Paikka: Verkossa tapahtumasivulla

Kenelle: Verkkotapahtuma on suunnattu harvinaista sairautta sairastaville nuorille ja heidän läheisilleen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Tilaisuus on maksuton.

Osallistumislinkki päivitetään sivuille ennen tapahtuman alkua, sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Verkkotilaisuutta pääset seuraamaan tietokoneella tai mobiilisovelluksella.

Lisätietoja: Tanja Lehtimäki, tanja.lehtimaki@invalidiliitto.fi / 040 7281737

Jaa sosiaalisessa mediassa