Tulppaanipelto
Hyvän mielen vertaisryhmä on suunnattu täysi-ikäisille harvinaissairaille. Ryhmä toimii anonyymisti kirjoittaen Tukinet alustan kautta.

Vertaisryhmästä tukea ja voimaa! – Hyvän mielen vertaisryhmä netissä

Invalidiliiton Harvinaiset yksikkö ja Sininauhaliiton Esteetön työ EMPPA järjestävät Hyvän mielen vertaisryhmän harvinaissairaille aikuisille. 

Vertaisryhmä toimii kirjoittamalla anonyymisti nimimerkin kautta Tukinetin alustalla. Ryhmässä kirjoitetaan ehdottoman luottamuksellisesti. Voit käydä kirjoittamassa alustalle mihin kellonaikaan hyvänsä koko toiminnan ajan eli ryhmässä ei ole erillisiä tapaamisaikoja, vaan tarkoituksena on kirjoitella juuri silloin, kun sinulla on sopiva hetki.

Ryhmän tarkoituksena on löytää hyvän mielen työkaluja sekä käsitellä osallistujien kokemuksia ja muistoja. Hyvän mielen vertaisryhmä alkaa maanantaina 19.4.2021 ja päättyy perjantaina 28.5.2021. Ensimmäinen viikko on tutustumista ja ryhmäytymistä. Ryhmässä on kaksi ohjaajaa eli luotsia. He ovat Invalidiliiton Harvinaiset yksikön suunnittelija Tanja Lehtimäki ja Sininauhaliiton EMPPA-työn kehittäjä Pirkko Justander. Ryhmään haetaan 15.3.-31.3.2021 ja valituille ilmoitetaan 12.4.2021. Samalla saat ohjeet, miten kirjaudut Tukinettiin. Ryhmän päättyessä halukkaille järjestetään tapaaminen kasvokkain tai etäyhteydellä mikäli ryhmäläiset näin toivovat.

Ajankohta:  19.4.-28.5.2021

Paikka: Verkossa Tukinet -alustalla

Kohderyhmä: täysi-ikäisille henkilöille, joilla on harvinainen sairaus tai vamma

Hinta: Maksuton.

Ilmoittautuminen: Hae mukaan verkkolomakkeella 31.3. mennessä

Lisätietoja: Tanja Lehtimäki, tanja.lehtimaki@invalidiliitto.fi puh: 040 728 1737 ti ja ke 9-16 ja Pirkko Justander, emppa@sininauha.fi puh: 050 346 0226, ma ja ti 9-15

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KIRJOITTELEMAAN!

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa