Kärsitkö kroonisista kivuista ja haluat etsiä keinoja kipujen kanssa pärjäämiseksi ja kipujen hoitamiseksi.
Kurssi on tarkoitettu fyysisesti vammaisille henkilöille, joilla on toimintakykyä häiritseviä kroonisia kipuja ja jotka kaipaavat lisää voimavaroja ja motivaatiota pitääksesi huolta itsestään ja kunnostaan arjessa pärjäämiseksi.

Kurssin tavoitteena on löytää uusia keinoja selvitä kipujen kanssa arjessa. Kurssin aikana osallistujat saavat saat vertaistukea jakamalla kokemuksia ja oppimalla toisilta, samankaltaisessa elämäntilanteessa olevilta.

Tarkoitus on, että osallistujat saavat lisää tietoa ja taitoja huolehtia omasta hyvinvoinnista ja kunnosta sekä omaksuvat lisää taitoja huolehtia omatoimisesta kivunhoidosta. 

Kurssin toteutuksesta vastaa Kunnonpaikan moniammatillinen työryhmä, josta on nimetty kaksi ohjaajaa tätä kurssia varten. Lisäksi kursseilla on kaksi yleisavustajaa, toinen aamu- ja toinen iltavuorossa. 

Kunnonpaikka sijaitsee n. 10km Kuopiosta pohjoiseen viitostien varrella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sopeutumista tukevat kurssit

Kursseillamme sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia saman kokeneiden kanssa ja ehkä oppia heiltä jotakin uutta. Tarjoamme fyysisesti toimintarajoitteisille henkilöille teemoitettuja kursseja sekä pari- ja perhekursseja.