Invalidiliiton harvinaistoiminnan ja Harso ry:n logot ja aktiivisia harvinaissairaita verkkotilaisuudessa
Tunnetko harvinaiskentän vaikuttamismahdollisuuksia ja toimijoita? Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä asiakasraadeissa tehdään tai mikä on ePag? Haluaisitko mukaan vaikuttamaan, mutta et oikein tiedä minne tai miten?

Tervetuloa kuulemaan erilaisista harvinaissairaille ja -vammaisille suunnatuista osallistumismahdollisuuksista Invalidiliiton harvinaistoiminnan ja HARSO ry:n verkkotilaisuuteen keskiviikkona 7.2. klo 17-19.
Tilaisuus sisältää ajankohtaista asiaa harvinaissairauksien kansallisesta ohjelmasta, kotimaisen ja kansainvälisen vaikuttamisen kentistä sekä kokemustoiminnasta. Kuulet myös Invalidiliiton ja Harso ry:n toiminnasta. Voit osallistua ja esittää kysymyksiä  Facebookin tai Youtuben chatin kautta.

Aika:  keskiviikkona 7.2. klo 17-19

Paikka:  Osallistu verkkotilaisuuteen tästä linkistä.

Kenelle: Tapahtuma on suunnattu eri-ikäisille harvinaissairaille ja -vammaisille ja heidän läheisilleen sekä kaikille, joita harvinaissairaiden vaikuttaminen kiinnostaa.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Merkitsethän jo päivämäärän ja ajan itsellesi talteen, että muistat tulla mukaan! 

Jaa sosiaalisessa mediassa