""
Korona-aika on nostanut esiin monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Niistä käydään myös keskusteluja erilaisilla foorumeilla. Me haluamme nyt keskustella fyysisesti vammaisten ihmisten korona-ajan kokemuksista. Toivomme, että myös sinä tulisit mukaan tähän keskusteluun 9.6.2020 klo 16:30-18.

Mitä ajatuksia ja tunteita poikkeusolot sinussa herättävät? Minkälaisia vaikeuksia olet kohdannut tai mistä olet ollut huolissasi? Entä mitkä asiat saavat sinut luottamaan tulevaisuuteen/selviytymiseen?

Keskustelun tavoitteena on jakaa kokemuksiamme – niin haasteista kuin selviytymisestäkin tässä ajassa. Tämän lisäksi saamme keskustelun avulla syvempää ymmärrystä siitä, millaista on elää fyysisesti vammaisena ihmisenä  poikkeusajan Suomessa juuri nyt.  

Kutsumme keskusteluun fyysisesti vammaisia ihmisiä - myös sinut, joka et normaalisti osallistu tämän kaltaisiin keskusteluihin. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Samana päivänä käydään lukuisia keskusteluja erilaisten ryhmien kanssa. Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja keskustelusarjaa. Tähän kokonaisuuteen haluamme tuoda mukaan myös fyysisesti vammaisten ihmisten äänen.

Keskustelujen yhteenveto kootaan kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi. Lisäksi valtionvarainministeriö välittää keskusteluista yhteenvedon valtion ja kuntien hallinnolle. Myös Invalidiliitossa tarkastelemme keskustelussa esiin nousevia asioita. 

Keskusteluun mahtuu maksimissaan 15 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.6.2020

Ilmoittautuneet saavat ohjeet liittymisestä Teamsin välityksellä verkossa käytävään keskusteluun. Keskustelun vetäjänä toimii fasilitaattori Jarmo Tiri Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy:stä.

Poikkeusajan dialogi-keskustelusarjaa koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan keskustelemaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa